Bodrum Gündem

KARİA ROTARY KULÜBÜ 2017-2018 DÖNEM BAŞKANI ALİYE MUSLU…

ALİYE-MUSLU-KARYA-ROTARY-DÖNEM-BAŞKANI Karia Rotary Kulübü dönem başkanı Afet Aksu, Kos ve Güney Afrikalı Roteryenlerin de katıldığı törenle görevi 2017-2018 dönemi yeni başkanı Aliye Muslu’ya devretti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan devir teslim törenine  Kos Rotary Kulübünden Antony Chatzimichail, Alexandros Papoulis, Güney Afrika Pretoria Rotary Kulübünden Anneke Coolen ve Pretoria Hatfield, Rötar Kulübünden Engrid Fiedelday, 1990 yılı ilk Rotary Exchange öğrencisi Kutay Sarıtosun ve rotaryenlerin katıldığı törenle görevi Aliye Muslu’ya devretti.

ALİYE MUSLU KARYA ROTARY DÖNEM BAŞKANI (54)Bodrum Karia Rotary Kulübü 2017-2018 dönemi devir teslim töreninde dönem başkanı Afet Fırtına Aksu “Rotary insanlığa hizmet eder.” sloganı ile bir yıldan bu yana sürdürdüğü görevini “Rotary fark yaratır.” Sloganı ile Aliye Muslu’ya devretti. .

Bodrum Karia Rotary Kulübü 2016-2017 dönem başkanı Afet Fırtına Aksu çan çalarak toplantının açılışını yaptı. Daha sonra dönemi ile ilgili gerçekleştirilen faaliyetleri görselleri ile birlikte bir slayt gösterisi ile katılımcılara sundu. Döneminde birlikte çalıştığı arkadaşlarına ve yöneticilere çeşitli hediyeler veren Aksu, ritüeline uygun olarak önce bir yıl boyunca taşıdığı başkanlık kolyesini, daha sonra da tokmağını vererek devir teslim törenini gerçekleştirdi.

2017-2018 dönem başkanı Aliye Muslu, öncelikle kendi yaşam öyküsünü katılımcılarla paylaştı ve birlikte çalışacağı yönetim kurulunu tanıttı. Karia Rotary 2017-2018 dönemi yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan  Aliye Muslu, geçmiş dönem başkanı Afet Aksu, As başkan Tufan Sepetçi, sekreter Tülay Ersoy, sayman Melih Kurt, Excutive sekreter Mustafa Öztabak.

ALİYE MUSLU KARYA ROTARY DÖNEM BAŞKANI (39)Guvarnör Yardımcısı Şule Kükrer Akün Bill Gates Vakfı tarafından 30 milyon dolar bağış vaadi ile en yüksek bağışı alan sivil toplum örgütü olduklarını belirttiği konuşmasında şunları söyledi “Rotary Kulüplerimizi diğer sivil toplum örgütlerinden farklı kılan, çok geniş bir Uluslararası network’e sahip olması ve güvenirliğimizdir. Rotary ismiyle artık bütünleşen Uluslararası majör projemiz; “Dünya da Çocuk Felcini Bitirme” sonuçlanmak üzeredir. Bu projede, Bill Gates Vakfı tarafından 30 milyon dolar bağış vaadi ile en yüksek bağışı alan sivil toplum örgütü olduk. Bu bizim güvenilirliğimizi, gücümüzü ve projemizin gerçekleşebilirliğini göstermektedir. Bizler buradan Turgutreis’teki Sağlık Vakfına elimizi uzattığımız gibi Nijerya’daki insanlara elimizi uzatabileceğimiz bir networkün içinde yer alıyoruz.” Dedi.

ALİYE MUSLU KARYA ROTARY DÖNEM BAŞKANI (60)Aliye Muslu yeni dönemde başkanlık süresi boyunca; Karia Rotary’nin gelenekselleşen 32.Satranç Turnuvası, Hoş geldin bebek, Bodrum dünyayı kucaklıyor, Köpek dilini anlama sosyal sorumluluk projesi, Mazı toplum birliği, Temiz Su Projesi Nijerya, Çocuk İstismarını önleme paneli, meslek tanıtım günleri ve ulaşamayana yerinde dental tedavi projesi konularında çalışmalar yapacak.

Tamamen gönüllülük esasına dayalı bir toplum kuruluş olan Rotary dünyada 1 milyon 200 binden fazla üyesi olan ve 111 yıllık uluslararası bir sivil toplum örgütü.  Tören sonunda kulüpler arası bayrak değişimi de yapıldı.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.