Bodrum Gündem

ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI…

ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI…


anadolu-lisesi- oğuzhan oymakBodrum Anadolu Lisesi Müdürü Oğuzhan Oymak, asker kaçağı olduğu gerekçesi ile görevinden uzaklaştırıldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Konacık’ta bulunan Bodrum Anadolu Lisesi müdürü Oğuzhan Oymak’ın askerliğini yapmadığı, Bodrum Askerlik Şubesi tarafından asker kaçağı olarak arandığı ve bu nedenle yetkili makamlarca  görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.

Geçtiğimiz aylarda Bodrum Anadolu Lisesi’nin olumsuz haberlerle medyada yer alması ile başlayan süreçte okul müdürü Oğuzhan Oymak hakkında idari birimlerce çeşitli soruşturmalar açıldığı, bunun yanı sıra müdürün asker kaçağı olarak arandığı alınan bilgiler arasında.

26 Temmuz itibari ile asker kaçağı olarak görevden uzaklaştırıldığı belirtilen Oğuzhan Oymak’ın, sağlık nedeniyle askerlik yapmasına engel bir durum tespit edilememesi  halinde,  en az 6 ay mecburi askerlik yapacağı ve bununla beraber kamudaki müdürlük  sıfatının da düşeceği ifade edildi.  Oymak ile ilgili Acıpayam Askerlik Şubesi’nin 28 Ekim 2016 tarihli yazısında “bakaya olarak arandığı”nın yer aldığı görüldü. Müdür yardımcısı Nihat Can, vekaleten okul müdürlüğüne atandı.

oguzhan_oymak_asker_kacagi_6bcfbf25c8ce7506e8f0

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.