Bodrum Gündem

“TRİLYE’NİN OLTASINA TAKILANLAR” BODRUM MUTFAK’DA BULUŞUYOR…

mustafa güneri trilyenin oltasına takılanlar kitabında (2)

Ankara’nın dünyaca ünlü balık restoranı Trilye’nin sahibi Süreyya Üzmez, son kitabı ‘Trilye’nin Oltasına Takılanlar ’da Türkiye’nin en değerli 101 ismini kaleme aldı. Kitapta Bodrumlu iş adamı Mustafa Güneri’ni de yer almaktadır.

Bodrum Gündem Haber

Ünlü Gurme Süreyya Üzmez tarafından kaleme alınan ve Türkiye’nin tanınmış 101 değerli insanının portresini çıkaran “Trilye’nin Oltasına Takılanlar-1” kitabının tanıtımı Bodrum’da yapılacak. 5 Ağustos 2017 tarihinde Bodrum Mutfak Mobilya’da gerçekleştirilecek lansman, Türkiye’nin sanat, spor, medya ve iş dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirecek.

Aralarında ünlü sanatçılar, bakanlar, diplomatlar ve iş adamlarının yer aldığı kitap, Trilye müdavimlerinin en özel anılarını, kitaplara konu olacak başarı öykülerini ve lezzet sırlarını bir araya getiriyor. Kitapta, Trilye Restoran’ın 15 yıllık yolculuğu boyunca ağırladığı pek çok ünlü ismin başarı hikâyesi, Süreyya Üzmez ‘in keyifli üslubuyla anlatılıyor. Kitapta Ali Şen, Bülent Eczacıbaşı, Ayhan Sicimoğlu, Mustafa Koç, Şarık Tara, Şevket Evliyagil, Cem Yılmaz, Vedat Milor, Can Pulak, Zeynel Abidin Erdem, Alişen ve Sadun Boro gibi birbirinden önemli pek çok simanın portresi yer alıyor. Ankara’nın en ünlü balık restoranı Trilye’nin müdavimlerinin anlatıldığı kitapta, Bodrum Mutfak & Mobilya’nın sahibi Mustafa Güneri de yer alıyor.

Ömrünü balığa adayan biri olan Süreyya Üzmez, kitabına güzel balık öyküleri ve anekdotları serpiştirmeyi de ihmal etmiyor! 2017 yılı Mart ayında basımı gerçekleştirilen kitabın Bodrum lansmanı, 5 Ağustos 2017’de saat 16.00 başlangıç zamanlı, Bodrum Mutfak Mobilya mağazasında yapılacak. Trilye Restoran’ın işletmecisi, ünlü gurme Süreyya Üzmez kitabını okurları için imzalarken, kitaba konuk olan ünlü isimler de kendisini bu anlamlı günde yalnız bırakmayacak.

mustafa güneri trilyenin oltasına takılanlar kitabında (4)BODRUM’DAN ANKARA’YA SEVGİ TAŞIYAN İSİM: MUSTAFA GÜNERİ

Ünlü balık restoranı Trilye’nin sahibi Süreyya Üzmez ‘Trilye’nin Oltasına Takılanlar’ isimli son kitabında, Bodrum Mutfak Mobilya’nın sahibi Mustafa Güneri’yi şu sözlerle anlatıyor; “Bodrum’da Doğup Türkiye’ye mal olmuş, çizgilerin dans ettiği olağanüstü şıklıkla ve birçok yerde göremeyeceğiniz dizaynlarla yaratılmış Bodrum Mutfak Mobilya ürünlerinin yaratıcısı ve fikir babası Mustafa Güneri, ‘Ben Değil Biz Yapıyoruz’ ilkesiyle ekip ruhunun önemini vurgulamaktadır. Bodrum ve civarında yaşayanlar ile İstanbul, Ankara, İzmir ve Türkiye’nin birçok köşesinden yaz aylarında tatil için Bodrum’a gelen, içinde pek çok ünlü iş adamı ve sanatçı olan, birçok insanın, evine rüyaları süsleyecek ürünler yapmıştır…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.