Bodrum Gündem

TOSUN’DAN ERCİYES’İN ZİRVESİNE ZAFER BAYRAMI TIRMANIŞI…

TOSUN ERCİYES DAĞI ZİRVESİ ZAFER BAYRAMI TIRMANIŞIBodrum’a bağlı Konacık’ta 2 dönem belediye başkanlığı ve MHP Bodrum İlçe Başkanlığı yapan Mehmet Tosun, 3917 metrelik Erciyes Dağının zirvesine tırmandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Geçtiğimiz yıl 3 bin 937 rakımlı Kaçkar Dağında zirve yapan Mehmet Tosun, bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına   3bin 917 metrelik Erciyes Dağının zirvesine tırmandı.

Oldukça tehlikeli bir parkura sahip olan Erciyes Dağı’na tırmanışını tamamlayan Mehmet Tosun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayınladı. Tosun mesajında şu ifadeleri kullandı “Bugün Kayseri Erciyes Dağı 3917 metre zirve tırmanışını tamamlamış bulunmaktayım. Muhteşem bir doğa manzarasına rağmen bir o kadar da tehlikeli bir tırmanış parkuruna sahip olan Erciyes Dağı’na, tırmanma ekibimizin azmi ve aynı zamanda da birbirimizle uyumlu çalışmamız sonucunda toplam 8 saatlik zaman diliminde tırmanma faaliyetini gerçekleştirdik. Bu yıl ki tırmanışımızı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına düzenledik. Buradan güzel ülkemin tüm insanlarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.