Bodrum Gündem

ULUSLARARASI LİONS KULÜPLERİ VAKFI, ZEYTİNKÖYLÜLERE EL UZATTI…

LİCİF Uluslararası Lions Kulüpleri Vakfından zeytinköye yardım (1)

LİCİF Uluslararası Lions Kulüpleri Vakfı, Ege ve Batı Akdeniz’de bulunan 60 Kulüp federasyonu, Muğla, Turgutreis, Bodrum, Bodrum Mauseleum, Fethiye ve Marmaris Kulüpleri işbirliği ile ihtiyaç belirten 21 Zeytinköylü ailenin Buzdolabı teslim edildi. Lionlar Buzdolaplarını, Zeytinköylülerin evlerine kadar sırtlarında taşıyarak teslim ettiler.  

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla’nın Menteşe ilçesinin kırsal Dağpınar Mahallesi, Zeytinköy Mahallesinde 6 Eylül günü başlayan ve günlerce söndürülemeyen yangın, 250 hektardan fazla bir ormanın ve 50’ye yakın evin de kül olmasına neden olmuştu. Bu afetin ardından başta Muğla Valiliği ve Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok kurum ve kuruluş Zeytinköy ahalisine yardım ederek, yaralarının sarılmasına destek verdi.  Köylülerin ihtiyaçları belirli bir disiplin ile karşılanarak normal yaşama dönmeleri sağlanmaya çalışılırken, Ege ve Batı Akdeniz’de bulunan 60 Kulüp federasyonu, Muğla, Turgutreis, Bodrum, Bodrum Mauseleum, Fethiye ve Marmaris Kulüpleri işbirliği ile ihtiyaç belirten 21 Zeytinköy’lüye Buzdolabı temin edildi.

LİCİF Uluslararası Lions Kulüpleri Vakfından zeytinköye yardım (4)4 Kasım Cumartesi günü Zeytinköy ahalisi ile birlikte tüm Lions Kulüplerinin temsilcilerinin de katılımı ile ihtiyaç sahiplerine Buzdolapları teslim edildi.

LİONS MD 118 R Basın Yayın Enformasyon Kurulu Başkanı Metin Akbulut konu ile ilgili şu bilgileri verdi; “Ege ve Batı Akdeniz’de bulunan 60 Kulüp federasyonu (Lions MD 118 R Federasyonu), Muğla ilimizde faaliyet gösteren Muğla merkez, Turgutreis, Bodrum, Bodrum Mauseleum, Fethiye ve Marmaris Kulüpleri işbirliği ile Muğla Menteşe Zeytinköy’de çıkan yangın sonucu evleri yanan 21 aileye, LİCİF Uluslararası Lions kulüpleri vakfı (Dünya lions’unun topluma uzanan yardım elidir) Federasyonlar Genel Yönetmenlerine sağlanan acil yardım fonundan, Lions MD 118 R Genel yönetmenimiz Hayri Tuna Yükselen’in üstün çaba ve gayretleriyle Zeytinköy’deki 21 aileye İhtiyaçları olan Buzdolapları sağlanmış ve Zeytinköy’de 4 Kasım Cumartesi günü, tüm Lions Kulüplerimizin ve yöre halkımızın da katılımıyla dağıtım gerçekleşmiştir…”

Gelen yardımdan dolayı oldukça mutlu olan Zeytinköylü aileler, gülümseyerek mutluluklarını ifade ederken, Lion’ların buzdolaplarını ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar sırtlarında taşımaları ise övgüyle karşılandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.