Bodrum Gündem

EVRİM ÖZESKİCİ ‘‘ÇOĞUL KİŞİLİK’’ RESİM SERGİSİ NUROL SANAT GALERİSİ’NDE…

Evrim özeskici

Oasis Nurol Sanat Galerisi’ne  ‘’Çoğul Kişilik ‘’ Resim Sergisi ile Evrim Özeskici  konuk oluyor.

Bodrum Gündem Haber

Evrim Özeskici’nin de katılım sağlayacağı sergi, 1 Haziran Cuma günü saat 18:00’de  başlayacak kokteyl ile açılacak ve 21 Haziran  2018 tarihine kadar, pazartesi hariç her gün 12.00 -20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Evrim Özeskici

1984 yılında Çorum’da doğdu. Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı’nda Lisans (2007), Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Ana Sanat Dalı‘nda Yüksek Lisans (2010) eğitimini tamamladı. Özeskici resim yarışmalarından dört ödül aldı. On kişisel sergi açtı. İki yüze yakın ulusal ve uluslararası sergilere katıldı. Eserleri Amerika, İspanya, Türkiye, Ukrayna, Sırbistan, Bulgaristan, Polonya, Finlandiya, Letonya, Romanya, Macaristan, İtalya ve Fransa‘daki koleksiyonlarda bulunmaktadır.

2017 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Sanatta Yeterlik Programı Resim Anasanat Dalı‘ndan mezun oldu. Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü‘nde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.