Bodrum Gündem

AK PARTİ BODRUM İÇİN “ÖMER ÖZMEN” DEDİ…

AK PARTİ BODRUM İÇİN “ÖMER ÖZMEN” DEDİ…

ömer özmen - ak parti bodrum ilçe başkanlığıKongre süreci devam eden Ak Parti’de Bodrum ilçe başkanlığı için Ömer Özmen ismi merkez tarafından  onaylandı.

Bodrum Gündem Haber

Atama ile Ak PArti Bodrum İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Akbaba, Ömer özmen’in aday olduğunu  sosyal medya hesabından “Genel Merkezimiz tarafından Temayül yoklamasında yapılacak kongrede Bodrum Ak Parti ilce Başkanlığı görevine layık görülen Ömer Ozmen kardeşimize başarılar diliyorum. Allah muvaffak eylesin” notu ile paylaştı.
Macit Gündoğdu’nun istifasının ardından İlçe Başkanlığı görevine atanan Mehmet Akbaba önceki gün yaptığı açıklamada, Bodrum’da başkan adaylığı için müracaatta bulunan 17 kişiden 5’inin Ankara’ya çağrıldığını ifade etmişti. Belirlenen 5 başkan aday adayının Ak Parti Genel Merkezinde Teşkilatlardan Sorumlu heyet tarafından mülakata alınacağını açıklayan Akbaba “Bu arkadaşlarımızın hepsi Ak Parti’de görev alan tecrübeli arkadaşlarımız. Ak Parti Bodrum’da başkanlık yapabilecek kapasitede olan arkadaşlarımızdır. Aday adayı olan Erhan Ünaldı, Kadir Dağlı, Muhammet Musa Orman, Orhan Dinç ve Ömer Özmen arkadaşlarımız yarın itibariyle Ak Parti Genel Merkezinde olacaklar. Burada gerçekleşecek süreç sonrası bir arkadaşımıza görev verilecek” ifadelerini kullanmıştı.
Ankara’da Ak Parti Genel Merkezinde konuyla ilgili heyetin karşısına çıkarak vizyonlarını ve hedeflerini anlatan aday adaylarından Ömer Özmen’in önümüzdeki haftalarda yapılacak İlçe Kongresine İlçe Başkanı adayı olarak katılması kararı çıktığı öğrenildi.
Ak Parti teşkilatlarındaki genel eğilime göre, partililerin katıldığı temayül yoklamasında ismi öne çıkan adaylar genel merkezde mülakata çağrılıyor. Yapılan mülakat sonrasında kongreye başkan adayı olarak girecek bir isim üzerinde mutabakat sağlanıyor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.