Bodrum Gündem

EMNİYET, ÖZDEMİR İÇİN KAYIP ALARMI YAYINLADI!

EMNİYET, ÖZDEMİR İÇİN KAYIP ALARMI YAYINLADI!
ali-özdemir-kayıp-aranıyorGeçtiğimiz cumartesi gününden beri kendisinden haber alınamayan Ali Özdemir için Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kayıp alarmı yayınladı. 
Bodrum Gündem Haber
Bodrum iş hayatının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Ali Özdemir’e Cumartesi gününden beri haber alınamıyor. Özdemir’in yakınlarının kayıp başvurusu üzerine emniyet güçleri yoğun bir çalışma başlattı.
Özdemir’in otomobili pazartesi günü Çırkan’da park edilmiş olarak bulunmuştu. Önceki akşam araçta inceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri, daha sonra aracı çekiciyle otoparka götürdü.
Özdemir’i en son gören arkadaşlarının ifadelerine başvuran polis ekipleri, her ihtimali değerlendirerek geniş çaplı bir soruşturma yürütüyor. Cuma gecesi ve cumartesi günü Özdemir’in geçebileceği noktalardaki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis ekiplerinin bir taraftan da Özdemir’in cep telefonu ve mesaj trafiğini elde etmek için girişimlerini yoğunlaştırdığı öğrenildi.
Tüm bu çalışmalar devam ederken bugün öğleden sonra saatlerinde Emniyet Genel Müdürlüğü GSM abonelerine mesaj yoluyla kayıp duyurusu yayınladı. Ali Özdemir’in fotoğrafıyla birlikte eşkal bilgilerinin verildiği mesajda, 6 Ocak’tan beri kayıp olan Ali Özdemir’i görenlerin 155 Polis hattına veya en yakın Polis birimine bilgi vermeleri istendi…
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.