Bodrum Gündem

“BULUTLARI ARALAYAN O KADIN” IN İMZA GÜNÜ…

BULUTLARI ARAYAN O KADIN MANŞETCHP geçmiş dönem Parti Meclisi üyelerinden Hüsniye Kaya “Bulutları Aralayan O Kadın” isimli ilk kitabının imza gününü Azka Otelde gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

2007 yılından itibaren başladığı siyasi mücadelesini ve bu mücadele içinde yaşadıklarını kaleme aldığı kitabı “Bulutları Aralayan O Kadın”ın imza gününde Hüsniye Kaya’yı sevenleri yalnız bırakmadı.

Hüsniye Kaya’nın Azka Otel’de yaptığı imza gününe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere kitapseverler ve Hüsniye Kaya’nın yakınları katıldı.

ı okurları için imzaladı. Kaya, kitabında 2009 Yerel Seçimleri öncesi, o dönem Demokrat Partili olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un CHP’ye geçişinin son anda nasıl iptal olduğunu da kitabında anlattığını söyledi.
Siyasi alandaki mücadelesinin 2007 yılından önce başladığını ifade eden Hüsniye Kaya sözlerine şöyle devam etti;  “2007’den bugüne kadar milletvekilliği adaylığım, parti meclisi üyeliğim, televizyonculuğum yani her platformda verdiğim mücadeleyi biraz tatlı, biraz sitemli, biraz düşündürücü, biraz da siyasi sırları afişe ederek anlattığım bir kitap çıkardık. Kadınların aslında isterlerse ne kadar mücadele edebileceğini gösteren bir kitap oldu. Kadınlar iki ayağının üzerinde durabilen mücadeleci, sağlam olmak zorundalar ki yeni nesillerimiz, donanımlı, kültür seviyesi yüksek, eğitimli nesiller olabilsin”
Kitabını 3 ayda hazırladığına değinen Hüsniye Kaya, kitabın içerisinde 2008-2010 yılları arasında o dönem Demokrat Partili olan Mehmet Kocadon ile Deniz Baykal arasında geçen diyaloglara da ver verdiğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.