Bodrum Gündem

BİR BÜYÜK BAŞARI DA BOFAD’DAN, BODRUM BAŞARIYA DOYMUYOR…

bofad birinci 2

Bodrum Folklör Araştırma ve Turizm Derneği Kulübü (BOFAD) katıldığı halkoyunları bölge finalinde iki ekibiyle de birincilik kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Halkoyunları Federasyonu’nun düzenlediği ve Muğla Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen “Kulüplerarası Halkoyunları Grup Finalleri” yarışmasında BOFAD iki ekibiyle de birinciliği kazanarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Bodrum Gündem HAber

Türkiye Halkoyunları Federasyonu’nun düzenlediği ve Muğla ilinde gerçekleşen “Kulüplerarası Halkoyunları Grup Finalleri” yarışmasına 5 ilden 35 ekip katıldı. Muğla ilini Bodrum’dan Bodrum Folklör Araştırma ve Turizm Derneği Kulübü (BOFAD) temsil ederken Afyon, Balıkesir, Uşak ve Kütahya da yarışmaya katılan diğer illerdi. Kırık zeybekler dalı altında gerçekleşen, coşkulu ve zaman zaman da çekişmeli geçen yarışmaya Muğla halkının yanı sıra çevre illerden de gelen binlerce vatandaş büyük ilgi gösterdi.

bofad birinci 1Kırık Zeybek dalında BOFAD yarışmaya yıldızlar düzenlemeli ve minikler düzenlemesiz kategorisinde iki ekiple katıldı. Yıldızlar düzenlemeli kategorisinde birinci Bodrum Folklör Araştırma ve Turizm Derneği Kulübü kazanırken, ikinciliği Balıkesir Ayna Kültür Sanat GSK, üçüncülüğü de Uşak HEM GSK kazandı. Minikler düzenlemesiz kategorisinde ise birinci Bodrum Folklör Araştırma ve Turizm Derneği Kulübü, ikinci Balıkesir Mysia Sanat GSK, üçüncü Uşak Gazi Mustafa Kemal İlk. GSK. oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.