Bodrum Gündem

BODRUMLU MİMARLARIN TEMEL FOTOĞRAF EĞİTİM SEMİNERİ BAŞLADI…

bodrumlu mimarlar fotograf kursu (4)Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği Etkinlik komisyonun düzenlediği “Temel Fotoğraf Eğitim Semineri” başladı. Mimarlar Odası Bodrum Temsilcilik Hizmet Binasında 25 Nisan Çarşamba günü başlayan seminer 24 Mayıs’a kadar sürecek.

Bodrum Gündem Haber

Bodrumlu mimarlara temel fotoğraf bilgileri verilen seminerde Halikarnas Bodrum Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (Halikarnas BOFSAD) üyesi Ahmet Çağlar ve Tuncay Özdal’ın eğitmenliğinde geçen seminerde ilk önce fotoğraf makineleri hakkında teknik bilgiler verildi. Seminere katılan mimarların digital fotoğraf makinelerinin verimliliklerine bakıldı. Fotoğraf makinelerinin genel çekim alanındaki sistemsel çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

2005 yılından bu yana fotoğraf eğitimlerini verdiklerini ifade eden Ahmet Çağlar, “Halikarnas BOFSAD olarak Bodrum’da mimarlarla birlikte çalışmak çok heyecan verici, Fotoğrafa gönül vermiş, bu dalın tüm inceliklerini öğrenmeye ve bildiklerini paylaşmaya hazır Bodrum ‘da yaşayan fotoğrafseverler tarafından kurulduk. Çeşitli sosyal sorumluk projeleri üzerine çalışmalarımız oldu.

Mimarlarımıza hazırladığımız eğitim seminerimiz ile de olanaklarımızı genişleterek fotoğraf alanında bilgilerimiz paylaşıyoruz” dedi.

Temel Fotoğraf Eğitim Semineri sonunda mimarlara 10 Haziran Pazar günü yine eğitmenler eşliğinde uygulamalı fotoğraf çekim gezisi düzenlenecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.