Bodrum Gündem

CANLAR ŞENLİĞİNDE BİRLİK VE COŞKU VARDI…

bodrum canlar şenliği 2018 (5)Bu yıl Kumköy İrmene Mahallesi’nde yedincisi düzenlenen “Bodrum Canlar Şenliği” nin konuk sanatçıları Oğuz Aksaç ve Tolga Çandar oldu. Şenliğe katılanlar müzik ve eğlence dolu bir hafta sonu geçirdiler.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği, Kumköy Mahalle Muhtarlığı ve İrmene Dayanışma Derneği’nce bu yıl Kumköy İrmene Mahallesi’nde yedincisi düzenlenen “Bodrum Canlar Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

Organizasyon Kum-İrmene Köyleri Dayanışma Derneği Çocuk Korosu’nun müzik dinletisi ile başlarken eski Muğla Milletvekili sanatçı Tolga Çandar sahneye katılımcılara sürpriz yaparak sahneye çıkıp birbirinden güzel türkülerini seslendirdi.  Şenlikte daha sonra İlhan Özçelik-Fatoş ikilisi sahne aldı. Programa Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği korosunun müzik dinletileri ile devam edilirken Bodrum Sarıcaovalılar Derneği halkoyunları ekibinin de gösterileri de büyük beğeni topladı. Bodrum Canlar Şenliği ünlü sanatçı Oğuz Aksaç ve Praksis’in konseri ile sona erdi.

Bu yıl yedincisi düzenlenen Bodrum Canlar Şenliğine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu,CHP ilçe yönetim Kurulu üyeleri, İyi Parti Mahalli İdareler Başkanlığı Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun,  İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, yarımadanın çeşitli mahallelerinden gelen muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.