Bodrum Gündem

DOĞA KOLEJİ BODRUM’DA DA BAŞARIYI HEDEFLİYOR…

DOĞA KOLEJİ BODRUM’DA DA BAŞARIYI HEDEFLİYOR…

bodrum doğa koleji 1

Eğitimde fark yaratan konseptleri ile Doğa Koleji, Bodrum’da 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılarak öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturmayı hedefliyor.

Bodrum Gündem Haber

2018-2019 eğitim-öğretim yılında Bodrumlu öğrencileri kaliteli eğitimiyle buluşturmayı hedefleyen Doğa Koleji, Bodrum’da basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen  Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Doğa Koleji’nin eğitimde fark yaratan konseptlerini, kaliteli eğitimin nasıl olması gerektiğini  ve Doğa Kolej’inde neler yapıldığı ile ilgili bilgiler paylaşırken  Bodrum Doğa Koleji ile ilgili hedeflerini dile getirdi.

Doğa Koleji yeni dönemde açacağı kampüslerle sayısını 124’e çıkaracak. Türkiye’de kaliteli eğitim ile tanışmayan öğrenci bırakmamak için mücadele ve emek veren Doğa Koleji, Anadolu’yu İstanbul’dan ayırmıyor. İstanbul, Ankara gibi şehirlerde bulunan kampüslerinden, Anadolu’da bulunan okullarının,  kampüs fiziki ve eğitim şartları hususunda hiçbir farkı olmadığını dile getiren Lüle, her öğrenciye aynı titizlikle yaklaştıklarını dile getirdi. Bodrum rüzgarının Doğa’dan esecek. Bodrum Doğa Koleji kampüsünde anaokulundan liseye eğitim verildiğini söyledi.

bodrum doğa koleji 2Doğa Koleji kendine özgü geliştirdiği eğitim metotları ve fark yaratan konseptleri ile Bodrumlu  öğrencilerin akademik başarısını arttıracak. Doğa Kolejleri Genel Müdürü Ali Rıza Lüle,  Bodrum kampüsünde dünyaya entegre bireyler yetiştireceklerini dile getirdi. Okullarda modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Lüle, “Ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceğiz…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.