Bodrum Gündem

CHP BODRUM SEÇİM ÇALIŞMALARINA İNCE İNCE BAŞLADI…

CHP_Bodrum_Konacık (1)

CHP Bodrum Örgütü, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekili seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına mahalle gezileriyle başladı. Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Yönetim Kurulu üyeleri, Milletvekili Adayları katılımıyla seçim çalışmalarına start veren CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen referandum da olduğu gibi Millet İttifakı’nı da Bodrum’da birinci çıkmak olduğunu belirtti.

CHP_Bodrum_Konacık (14)Seçim çalışmalarını hızla organize ettiklerini ifade eden Seymen, belediye meclis üyeleri, partililer, milletvekili adayları ile saha çalışmaları yaparak seçmenlere ulaştıklarını, belirli yerlere çadır ve stantlar kuracaklarını, seçmenler ile birebir iletişim içinde olduklarını ayrıca önemli ölçüde ev ziyaretleri organize ettiklerinin altını çizdi.

CHP’liler Cevat Şakir Caddesi, Atatürk caddesi, Kumbahçe mahallesi ve Konacık Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, sezon öncesi değerlendirmelerde bulunup, Cumhurbaşkanı Adayları Muharrem İnce ve CHP’nin parti politikalarını anlatan broşürler dağıtıp, kolaylıklar dilediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.