Bodrum Gündem

ASGARİ ÜCRET 2 BİN 200 LİRA OLACAK…

muharrem ince bodrum gündem

24 Haziran seçimleri öncesi mitinglerine devam eden Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Türkiye’nin en önemli meselelerinden birisi olan Kürt meselesini çözeceğini ilan ederken, asgari ücretin de 2 bin 200 lira olacağının müjdesini verdi.  İnce, AK Parti’ye oy verenlere de şu mesajı verdi; “4 parmak gösteren kardeşime sesleniyorum: Sen soyulduğunun farkında mısın? Erdoğan bir daha kazanırsa dolar 10 lira. Kaçarı yok…” Bodrum İlçe Örgütü de kızgın güneş altında, Kılıçdaroğlu ve İnce’nin söylemlerini yurttaşlara tekrar tekrar anlatıyor…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı seçimine inanılmaz bir efor harcayarak devam ediyor. Günde 5-6 miting yaparak bir rekora imza atan İnce başta ulu önder Atatürk olmak üzere, İsmet İnönü’den Bülent Ecevit’e, Süleyman Demirel’den, Necmettin Erbakan’a, kadar Türkiye Cumhuriyetinin siyasi tarihine damgasını vurmuş bütün isimleri de anarak, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt veriyor. İnce konuşmalarında “Ben hepinizin, 80 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım…” sloganının hakkını veriyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın promterden konuşmasına da atıfta bulunarak konuşmalarında “Bu sorun camdan konuşmakla çözülmez, candan konuşarak çözülür…” ifadelerine yer veriyor.

Muharrem İnce’nin Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yaptığı konuşmasından satır başları şöyle:

“16 YILDIR MEYDANLARDA BAĞIRIP ÇAĞIRAN BİRİ VAR, DEĞİŞTİRİP YENİYE GETİRECEKSİNİZ”

“Erdoğan meydanlarda bana gariban cumhurbaşkanı adayı diyor. Ben 3 Kasım 2002’de milletvekili oldum, Erdoğan 5 ay sonra. 16 yıldır aynı maaşı aldık; ben gariban oldum da, sen nasıl zengin oldun. Aslında ben dünyanın en zengin adamıyım, çünkü ben insanları Türk, Kürt diye, Alevi, Sünni diye, sağcı, solcu diye, kadın, erkek diye ayırmam. Ben 81 milyonu seviyorum. Onun için ben Türkiye’nin en zenginiyim…”

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SERVETİ GENÇ NÜFUSU”

“Almanya’nın yaş ortalaması 40, İsveç’in 45, Türkiye’nin 29. İşte en büyük servet bu. Türkiye’nin en büyük serveti genç nüfusudur. Bunları iyi eğiteceğiz. Sokaklarda gezerken ne kadar genç nüfus olduğunu görüyorum, çocuklarımızı iyi eğiteceğiz. İyi okullarda okutacağız onları. Ama doların yükselmemesi için, faizlerin düşmesi için, ekonominin düzgün olması için, yoksulluğu kaldırmak için bir büyük değişikliği beraber gerçekleştireceğiz…”

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 1500 LİRA, ASGARİ ÜCRET 2200 LİRA OLACAK…

“Çiftçinin borçlarının faizini sileceğimizi herkesin bilmesini istiyorum. En düşük emekli maaşı 1500 lira, asgari ücret 2200 lira olacak. Hayvancılara sesleniyorum: Bir, insanlara ilaç kullanıyoruz, devlet bunların önemli bir kısmını veriyor. Bir de hayvanlara kullanıyoruz. İnsanlara 100 liralıksa, hayvanlara da 5 liralık. İnce’nin cumhurbaşkanlığında hayvanların ilacını devlet bedava verecek. Bizim çobanlarımızı da desteklememiz lazım. Bütün çobanların sigorta primlerini devlet ödeyecek…”

“OHAL’İ KALDIRACAĞIZ, MERKEZ BANKASI BAĞIMSIZ OLACAK”

“Bana ekonomiyi nasıl düzelteceksin diye soruyorlar. Bir, cumhurbaşkanlığı yeminini ettiğim 48 saat içinde OHAL’i kaldıracağız. İki, OHAL kalkınca Merkez Bankası’nı bağımsız hale getireceğiz. 3 ay içinde hukuk sistemini, yargı düzenini düzelteceğiz. Yargıda ne FETÖ’cüler ne Tayyip’in askerleri olacak. Türkiye’de şu anda hukuk yok ki! Erdoğan tutuklayın dediğinde tutukluyorlar, bu kadar basit…”

BODRUM İLÇE ÖRGÜTÜ YARIMADANIN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞIYOR…

Bodrum ilçe Örgütü de Muharrem İnce’nin söylemlerini yurttaşlar ile paylaşıyorlar. Yurttaşların Muharrem İnce’nin söylemleri ile geleceğe daha da umut ile bakmaya başladıklarını gözlemlediklerini belirten CHP Bodrum İlçe Örgütü, bütün yurtta olduğu gibi Bodrum’da da müthiş bir heyecan olduğunu kaydediyorlar.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, ile yönetimi, CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve CHP kadınları, CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı ve CHP gençleri Bodrum Yarımadasının dört bir yanına dağılarak, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için çok önemli ve ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olduğunu anlatıyorlar.

KIZGIN GÜNEŞİN ALTINDA BIKMADAN USANMADAN ÇALIŞIYORLAR…

CHP Bodrum İlçe Örgütü mahalle temsilcilikleri de Turgutreis’te, Yalıkavak’ta, Mumcular’da sıcağa rağmen sabah erken saatlerden, gece geç vakitlere kadar kurdukları stantlarda buroşür dağıtıyorlar, Genel başkan Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin söylemlerini bıkmadan, usanmadan yurttaşlara tek tek anlatıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.