Bodrum Gündem

CHP BODRUM’DAN STK VE ODALARA ZİYARET…

CHP_Bodrum_BODTO

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen seçim çalışmaları kapsamında partililer Bodrum’daki STK’ları ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Bu ziyaretlere ,CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Bodrumlu Muğla Milletvekili Adayı Emine Yenilmez Aydemir, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları başkanı Emel Çakaloğlu katıldı.

Partililer sırasıyla Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği (TMMOB)  İlçe koordinasyon sekreteri Şahabettin Doğan ve diğer  Oda Temsilcileri, Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (Bodrum SMMMO) Başkanı Barış Erdoğan ve yönetimini, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt ve Yönetimini, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ve Yönetimini, Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Erdoğan Başeğmez  ile Bodrum Ticaret Odası başkanı Mahmut Kocadon ve yönetimini ziyaret ederek CHP olarak yaptıkları seçim programlarından bahsederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

CHP_Bodrum_Esnaf_OdasıCHP Bodrum İlçe Örgütünün üyeleri olarak birlik ve beraberlik içinde üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını ifade eden CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, “Bu zorlu süreçte CHP Bodrum İlçe başkanlığı üyeleri olarak hep birlikte sahada görev yapıyoruz. Partimizi ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’yi en iyi şekilde halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. Muğla’mız ve Bodrumlular olarak “Artık Tamam” diyeceğiz…” şeklinde konuştu.

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir’ CHP olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek gezdikleri yerlerde CHP’ye ve Cumhurbaşkanı Adayları Muharrem İnce’ye ilginin çok daha fazla arttığına tanık olduklarını söyledi.

Partililer seçim programı doğrultusunda akşam saatlerinde Bodrum Belediyesinin düzenlediği iftar programına katıldı. İftar yemeğinin ardından kahve sohbetleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.