Bodrum Gündem

Rastlantı sergisinde kendi yolculuğunuza çıkacaksınız

 

Ressam Berika Karadağ’ın “Rastlantı” isimli 3. Kişisel sergisi Bodrum’da Trafo Hakan Aykan Sergi Salonunda açıldı.

Bodrum Gündem Haber

1989 Sinop doğumlu genç ressam küçük yaşlardan itibaren resim yapmakta. Kendini geliştirmeye devam eden sanatçının Bodrum’da Trafo Hakan Aykan Sergi Salonunda açılan “Rastlantı” isimli sergisi 10 Eylül 2023 tarihine kadar gezilebilecek.

Ressam Berika Karadağ resimleri ve hayata bakışı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu “Rastlantısallığın varlığın içinde olduğunu hisseden ve düşünen biriyim. Bunun üzerine resimlerimde hiçbir eskiz almadan, konu belirtmeden sadece tuvalin başına geçerek o anki hissiyatımla anlık gelişen duygularla ifade etmeye çalışıyorum ve bir anda eser meydana geliyor. Resimlerimde imgelere yer vermekteyim. Genellikle merdiven imgesini çok kullanmaktayım. Bu da insanın kendisi ile olan çelişkisini ifade ediyor. Hem kedisine varmak istediği hem de kendisinden kaçmak istediği bir yolculuğu imgeliyor. Kaçtıkça da kendisiyle karşılaştığı bir yolculuk. ” dedi.

Rastlantı” isimli yağlı boya resim sergisi 10 Eylül 2023 tarihine kadar Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. bünyesinde hizmet veren  Ali Hakan Aykan (Trafo) Sergi Salonunda gezilebilecek.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.