Bodrum Gündem

CHP BAYRAMLAŞMA TÖRENİNİ YAPTI…

 

IMG_4873

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü, bayramlaşma törenini bugün gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

CHP Bodrum Parti Binası’nda İlçe Başkanı Recai Seymen ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Suat Özcan, 4.Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Girgin, 6. Sıra Milletvekili Adayı Emine Yenilmez Aydemir, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Törenin başında bir açıklama yapan Recai Seymen, partililere 24 Haziran Seçimleri ile ilgili sandık güvenliği hakkında konuştu. Parti içindeki birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yapan Seymen, “Biz bir ekibiz, birlikte olursak deviremeyeceğimiz dağ yok.” dedi.

Milletvekili adayları Suat Özcan, Süleyman Girgin ve Emine Yenilmez Aydemir de herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak 24 Haziran seçimlerinde Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı, CHP’nin ise iktidar olacağını, bu sonucu sokakta ve mitinge meydanlarında gördüklerini savundular.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da 24 Haziran Seçimleri’ni işaret ederek “Arkadaşlar, gerçekten yelkenler doldu. Ben 1991 yılından beri siyasetin içerisindeyim. Muğla genelinde Muharrem İnce’nin mitingi kadar coşkulu bir miting hiçbir zaman yaşayamadık. Demek ki değişim zamanı geliyor.” diye konuştu.

Belediyenin taşeron yasasından dolay eksik personelle çalıştığını da ifade eden Başkan Kocadon, “Temizlik işleri, 150 eksik personelle çalışıyor. Bazı sıkıntılar yaşanabilir. Bunu lütfen sosyal medyada yazarak, belediyemizi karalayarak değil, nedenini açıklayarak yazarsanız çok memnun oluruz. Bunlar bizim için umutsuzluk değil. Mücadelemizi ediyoruz. İçişleri Bakanlığından Sayın Valimize kadar herkese dilekçelerimizi yazdık. Şu anda bakanlıktan 50 kişilik onayımız çıkmıştır. Bu iktidardan 50 tane kadro alabilmek bizim için büyük bir başarıdır.” ifadelerini kullandı.

Herkesin bayramını kutlayan Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ise “Biz güzel günler göreceğiz dedik. Bu umudumuzun da bu seçimde yaklaştığına inanıyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.