Bodrum Gündem

“YARINDAN İTİBAREN MUĞLA’YI  AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” …

“YARINDAN İTİBAREN MUĞLA’YI  AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” …

muğlayı ak belediyecilikle tanıştıracağızAK Parti’den Muğla Milletvekili seçilen Yelda Erol Gökcan “Yarından itibaren Muğla’yı “AK belediyecilik”le tanıştırmak için çalışacağız”  dedi.

Bodrum Gündem Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim başarısı, Muğla’da partili vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla kutlandı.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı’nın elde ettiği başarı, Muğla’da vatandaşlarca sevinçle karşılandı.

Ellerinde Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla AK Parti Muğla İl Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, daha sonra Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü. Burada çeşitli tezahüratlar yapanlara MHP’li vatandaşlar da ellerinde Türk bayraklarıyla destek verdi. AK Parti’den Muğla Milletvekili seçilen Yelda Erol Gökcan Meydanda yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin bir dönüm noktası olduğunu belirterek, canla başla çalışan teşkilatlara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Muğla’yı “AK Belediyecilikle” tanıştırmak için çalışacaklarını vurgulayan Gökcan, vatandaşlara desteklerinden dolayı şükranlarını sunduğunu söyledi. Gökcan, yıllar sonra Muğla’dan TBMM’ye giden ilk kadın milletvekili olduğuna işaret ederek, “Seçim sürecinde desteklerini her zaman hissettiğim Muğlalı hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. TBMM’de Muğla’mız için çalışacağım. Muğla’mızın geleceği için birlikte çalışacağız ” dedi. Gökcan, daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ise kısa bir zaman içerisinde çok ciddi bir tempoyla seçime hazırlandıklarını vurgulayarak, büyük çaba gösteren kadın ve geçlere teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.