Bodrum Gündem

CHP’NİN İÇ ÇATIŞMALARI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR…

CHP’NİN İÇ ÇATIŞMALARI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR…

bodrum ak parti gazeteciler ile buluştu 4

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ve Yönetim Kurulu üyeleri, 24 Temmuz Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümünde Bodrum’da görev yapan gazeteciler ile buluştu.

Bodrum Gündem Haber
Bodrumlu gazeteciler ile 24 Temmuz Sansürün Kaldırılışının 110.yıldönümü nedeni ile bir araya geldiklerini ve 24 Temmuz’un gazeteciler için önemli bir gün olduğunu vurgulayan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, “Bu özel günü bizimle paylaştığınız için ekibim adına sizlere teşekkür ediyorum. Gazeteciler günü ve basın bayramınızı tebrik ederim. Böyle hepinizi birlik ve beraberlik içinde görmek bizi her zaman memnun ediyor. Aramızdaki istişareleri daha da arttırırsak yaşadığınız sıkıntılarda bizlerin yapabileceği yardımlar olur. Bu konuda her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bodrumlu gazeteciler ile buluşma davetine, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerinin yanı sıra Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

bodrum ak parti gazeteciler ile buluştuOHAL KALKTI DAHA GÜZEL GÜNLER OLACAK…
Bodrum basını adına konuşan Zeki Özkeskin de Ak Parti’ye nazik davetinden dolayı teşekkür ederek “Bu vesilelerle bizler de biraraya geliyoruz. Bu yönde katkınız olduğu için teşekkür ediyoruz. Basın özgürlüğü çok önemli bir konu. Özgürlüklerin her zaman olmasını diliyoruz. OHAL de kalktı. Daha güzel günler olacak diye ümit ediyorum…” diye konuştu.

BODRUMLU GAZETECİLER ŞİMDİLİK DAHA ÖZGÜR…

Daha sonra söz alan Bodrum Gündem Gazetesi’nden Fatih Bozoğlu, Bodrum’un hoşgörü merkezi olduğuna dikkat çekerek şimdilik Türkiye’nin diğer şehirlerinden çok daha rahat ve görece olarak şimdilik daha özgür bir çalışma ortamında olduklarını ifade ederek şunları söyledi; “Basın tarihin her döneminde sansüre uğramıştır. Bodrum’da çalışan biz gazeteciler Türkiye’nin diğer yerlerindeki meslektaşlarımıza göre çok daha şanslıyız ve çok daha rahatız. Hatta şimdilik biraz daha özgürüz diyebiliriz. Şanslıyız çünkü; Bodrum’da AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti İlçe başkanlarını yan yana bir masa etrafında sohbet ederken görebiliriz ve farklı görüşlerde bile olsak saygı ve hoşgörü çerçevesinde rahatlıkla görevimizi yapabiliyoruz. Yine bizler şanslıyız; Bakan ya da devlet bürokrasinden en üst düzey birisi veya ünlü bir kişi ile Bodrum’da çok rahatlıkla karşılaşabilir ve sohbet edebiliriz. Ak Parti yönetiminin nazik daveti için teşekkür ediyoruz…”

bodrum ak parti gazeteciler ile buluştu 3KOCADON-CHP ÇATIŞMASI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR…
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Sabah gazetesine verdiği röportaj ve beraberinde yaşanan tartışmalar ile ilgili görüşleri sorulan Ömer Özmen, “Bizim ilçe olarak çalışmalarımız var. Kendi iç dinamiklerimizde o çalışmalarımızı yapıyoruz. Ama başka partilerin kendi içlerindeki iç çatışmaları bizi o kadar da ilgilendirmiyor. Biz de Bodrum siyasetinde bizi ilgilendiren herşeyi takip edip ona göre kendi içimizde değerlendirmelerimizi yapıyoruz…” ifadelerini kullandı.
Bodrum’da devlet tarafından gerçekleştirilen ve proje aşamasında olan hizmetler ile ilgili olarak gazetecilere bilgiler veren Özmen; “Geçmiş yıllarda trafiği konuşuyorduk, hala trafiği konuşuyoruz. Acil tedbirler almazsak daha fazla konuşmaya devam edeceğiz. Çevre yolu ile ilgili 2 yıl önce başlattığımız bir çalışma var. Şu anda karayolları üzerinde çalışıyor, yer tespiti yapılıyor. Onun da aşamaları ilerledikçe basınla paylaşacağız. Çevre yolu trafiği çok rahatlatacaktır…” şeklinde konuştu.

Yorumlar

  1. Alican Gürkan dedi ki:

    Dünyada en çok gazetecinin tutuklu olduğu, basın özgürlüğü sıralamasında 197 ülke içinde 134. sırada olan ülkede olduğumuz düşünülürse çok anlamlı bir kutlama olmuş.