Bodrum Gündem

BODRUM’DA 26 BİN ÖĞRENCİ İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI…

17.09.2018
0
A+
A-

Bodrum’da 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına 26 bin 96 öğrenci ve 2 bin 100 öğretmen için ders zili çaldı.

Bodrum Gündem Haber

İlköğretim haftası kapsamında Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen törene  Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, siyasi parti temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Bodrum Belediye meydanında Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programa Mahinur Cemal Uslu Ortaokulunda devam edildi. Mahinur Cemal Uslu Ortaokulundaki programa Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Belediye Başkan vekili Dursun Göktepe de katıldı.

Mahinur Cemal Uslu Ortaokulunda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, şunları söyledi; “Güzel gören güzel düşünür felsefesinden hareketle eğitim öğretim ortamlarının, fiziki mekanların iyileştirilmesi adına eğitim paydaşlarımızla birlikte yaz boyu okullarımızı güzelleştirdik. Şu anda okullarımızda 229 bin kitap poşetlenmiş vaziyette öğrencilerimizi beklemektedir. Sevgili öğrenciler, sizler ailelerin, toplumların ve milletlerin en büyük zenginliğisiniz. Sizlerin sayesinde bu toplum yücelecek ve yükselecektir. İlimden uzak bir toplumun yüceliği baki değildir. O yüzden durmadan çalışmak gerecektir. Hayatın her alanını okullaştırmak gerekiyor. Dinlenmeyi çalışmanın içine katmamız gerekiyor. Her anı bir bilgi açlığı içerisinde değerlendirmenin gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek sözlerine başlayan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ise “Eğitim çok stratejik bir konudur. Her temel sorunun çözümü yine eğitime dayanır. Bu anlamda eğitimi çok önemli ve değerli buluyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından halkoyunları gösterisi sunuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.