Bodrum Gündem

ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN ve VELİLER KUMBAHÇE SAHİLİNİ TEMİZLEDİ…

Bodrum Bahçeşehir Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve velileri “15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü’nde “Daha temiz bir dünya için adım atıyoruz!” sloganı ile Kumbahçe sahilinde temizlik yaptı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem  

Bodrum Bahçeşehir Koleji 56 ilde 123 kampüste eş zamanlı olarak çevre temizliği etkinliği yaptı. “15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü’’nde daha temiz bir dünya için adım atıyoruz. #worldcleanupday” sloganı ile yola çıkan gönüllülerin hepsinin beyaz t-shirtler ile bu etkinliğe katılmaları da dikkat çekti.

Temiz Bir Türkiye İçin Sokağa Çıkıyoruz!

Dünya Çöp Toplama Günü kapsamında, Bodrum Bahçeşehir Koleji öğretmenleri olarak, 15 Eylül Cumartesi günü saat 10:00’da Kumbahçe Mahallesi Belediye Çay Bahçesi önünde, gönüllü veli ve öğrenciler ile buluşuldu. Etkinliğe katılan gönüllüler “Bu gün burayı biz temizleyeceğiz…” dedikleri sokak temizliği yapan görevliler önce şaşırdılar ve sonra da gülümseyerek “Peki…” dediler. Bodrum Bahçeşehir Koleji’nin gönüllü  öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinden oluşan yaklaşık 50 kişi ellerinde çöp torbaları, ve plastik eldivenleri ile İskele Meydanı’na kadar sokaklardaki ve sahildeki çöpleri topladılar.

‘‘Temizliğe çıktık, Türkiye’yi temizliyoruz!’

Bu anlamlı gün ve etkinliği düzenleyen Bodrum Bahçeşehir Koleji Müdürü Barış Anıl “Dünya çöp toplama günü kapsamında gönüllü öğrenciler, öğretmenler ve velilerimiz ile birlikte Bodrum’da temizliğe çıktık. Bu etkinliği sadece biz yapmıyoruz. Bahçeşehir Koleji 56 ilde 145 kampüste eş zamanlı olarak yapılmaktadır. ‘‘Temizliğe çıktık, Türkiye’yi temizliyoruz!’ Biraz önce de Bodrum Belediyesi temizlik işçileri karşılaştık, kendilerine; “Bugün biraz dinlenin…” dedik. Şaşırdılar önce ama sonra gülümseyerek teşekkür ettiler. Çocuklarımızla beraber Kumbahçe’den İskele meydanına kadar sokakları ve sahili temizlemek için buradayız…” dedi.

Anıl sözlerini; “Bodrum Bahçeşehir Koleji olarak bu ve bunun gibi birçok anlamlı etkinlikleri yıl boyunca düzenlemeye devam edeceğiz…” diyerek sözlerini tamamladı.

AYŞE NAZ HIDIR’DAN ANLAMLI MESAJ…

Annesi Başak Hıdır ile birlikte “15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü’’nde daha temiz bir dünya için adım atıyoruz…” etkinliğine gelen Bodrum Bahçeşehir Koleji öğrencisi Ayşe Naz Hıdır ise hem Bodrum’a, hem de Türkiye’ye “Herkesi temiz olmaya davet ediyorum. Lütfen çöplerini yerlere atmayın. Çünkü mikroplar bizim gibi çocukların hasta olmasına neden olur. Çocuklarınızın hasta olmasını istemiyorsanız çöplerini yerlere ve denizlere atmayın lütfen…” şeklinde çok anlamlı bir mesaj verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.