Bodrum Gündem

“ZEYNEP SANAT GALERİSİ” YOLA DEVAM EDİYOR…

Zeynep Art Galeri, uzun bir süreden sonra açılan Melike Betil’in resim ve seramik sergisi ile yola devam ediyor…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum merkezinde bir “sanat vahası” olarak tanımlanan “Zeynep Sanat Galerisi” uzun bir aradan sonra açtığı Melike Betil’in resim ve seramik sergisi ile sanatseverlere merhaba dedi.

28- Eylül 2018 Cuma günü açılış kokteyli ile açılan “Melike Betil’in resim ve seramik sergisi” büyük ilgi gördü. Sergiye sevilen tiyatrocu Erman Okay, Mustafa Altıntaş ve Ender Güzey ile birlikte birçok ressam ve sanatseverler katıldı.

Çok kısa bir süre önce yaşama veda eden Prof. Dr.Galip Beygü İsen’in yasını tuttuktan sonra kolları sıvayarak işe koyulan Zeynep Çavuş “Biliyorsunuz Prof. Dr.Galip Beygü İsen bir süre önce bir trafik kazası geçirmişti. Aylarca yoğun bakımda kaldı. Bu süre zarfında Zeynep Sanat Galerisinde yaz döneminde planladığımız sergilerimize ara vermiştik. Galip hocamızı sonsuzluğa uğurladık, yasımızı tuttuk. Ancak yaşam devam ediyor. Galip hocamızın da istediği gibi, kısa bir süre ara verdiğimiz sanat yolculuğumuza devam ediyoruz…” dedi.

Zeynep Sanat Galerisi sahibi Zeynep Çavuş, sanatçı Melike Betil’in 30 resim ve 20 seramikten oluşan sergisinin, 20 Ekim’e kadar Zeynep Sanat Galerisi’nde sergileneceğini ifade ederek, Bodrum’da yaşayan veya Bodrum’a tatile gelen misafirleri bu özel sergiye davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.