Bodrum Gündem

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Sabancı Leros ‘ta kaza geçirdiler durumları ağır

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Sabancı Leros ‘ta kaza geçirdiler durumları ağır

Pegasus Havayolları’nın da içinde yer aldığı Esas Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Leras Adasında zodyakla kayalıklara çarparak kaza geçirdiler.

Bodrum Gündem Haber

Esas Holding’ten yapılan yazılı açıklamada  Sabancı çiftinin 24 Ağustos’ta deniz kazası geçirdikleri ve tedavilerinin devam etekte olduğu ifade edildi.

Yapılan yazılı açıklama şöyle; “Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları takip edilmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir.”

Edinilen bilgilere göre ; Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın Leros Adası açıklarında tatilde olduğu, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptığı ve kaza yerine yakın tekneler tarafından fark edilerek adadaki hastaneye kaldırıldıkları belirlendi.

Adadaki ilk müdahalenin ardından ağır yaralı Sabancı çiftinin Bodrum’da ki özel bir hastaneye getirildi.

Ali Sabancı’nın saat 10.15’te ambulans uçakla,  Vuslat Doğan Sabancı’nın da özel bir uçakla Bodrum’dan saat 11.30’da İstanbul’a sevk edildi. Vuslat Doğan Sabancı’nın durumunun ağır ama hayati tehlikesinin bulunmadığı, Ali Sabancı’nın ise dalağının alındığı ve AORT damarında sorun olduğu belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.