Bodrum Gündem

AKADEMİA VAKFI ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU…

1993 yılından beri çok sayıda etkinlik gerçekleştiren ve bu arada dünyada ilk yerel Habitat Konferansı’nı yürüten vakıf, Uluslararası Turizm Sağlığı Sempozyumu, Bodrum Yarımadası Stratejik Gelişme Planı gibi kapsamlı ve uluslararası projelerin yürütücüsü olan Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Temmuz 2017 itibariyle göreve başlayan yeni yönetim kurulu Mozole ProjesiBodrum Antik Stadyum ProjesiHalikarnas Sur Duvarları Restorasyon Projesi ve Herodot Tarih Konferansları yürütmekte olduğu başlıca projeleri ile dikkatleri üzerinde toplayan Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı üyeleri Bodrum Belediyesi Trafo Hakan Aykan Kültür Ve Sanat Merkezinde kahvaltıda bir araya geldi.

Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Özay Kartal Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı AKADEMİA’nın son dönemde sadece Mozole Projesi ile anıldığını, ama AKADEMİA’nın çok daha farklı projeleri ve etkinliklerinin de olduğunu anımsatarak Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı Yönetimi olarak siz üyelerin de yeni projeler ve etkinlikler için önerilerde bulunmanızı istiyoruz. O nedenle zaman zaman bir araya gelmemizde fayda vardır. Bu gün burada kahvaltıda bir araya geldiğimiz gibi Bodrum’da Muğla Üniversitesi ile paylaştığımız, tahsisini ve restorasyonunu kendi yaptırdığımız eski Bodrum adliye binasında da sık sık bir araya gelelim dileğindeyim…” dedi.

Vakıf üyeleri kahvaltı boyunca Bodrum’a katkı sağlayabilecek proje ve etkinlikler neler olabilir konusunda görüş alıverişinde bulundular…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.