Bodrum Gündem

CUMHURİYET BAYRAMINI BUGÜNDEN KUTLAMAYA BAŞLADIK…

Bodrum’da ki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları, Bodrum Belediye Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Protokolünün hazır bulunduğu çelenk koyma töreninde mecliste gurubu bulanan parti başkan – yönetim kurulu- üyeler ile partililerin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Meydanında düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, , İlçe Garnizon Komutanı Albay İzzet Adagideli, Gaziler Derneği Başkanı Hasan Külcü ve  Kıbrıs Gazisi Emekli Tuğgeneral İhsan Beriş’in Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından TBMM’de gurubu bulunan partilerin ilçe başkanları ve üyeleri ile çelenk sundular. Son olarak içlerinde BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un da bulunduğu sivil toplum kuruluşu temsilcileri birlikte çelenk sundular.

Bodrum Belediye Meydanındaki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi töreninde Bodrum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Dinçel,  İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ömer Faruk Karaşahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu, ilçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ile Muğla Milletvekili Suat Özcan, daire amirleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törene katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise protokol sırasında değil, CHP’lilerin olduğu bölümde durmayı tercih etti.

Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız okundu. Saygı duruşu sırasında top atışı yapıldı.

Cumhuriyet’in 95’inci yılı kutlamaları kapsamında yarın sabah saatlerinde Bodrum İlçe Stadında bir program düzenlenecek. Akşam saatlerinde ise Bodrum merkez başta olmak üzere Yarımadanın bazı mahallelerinde fener alayı gerçekleştirilecek. Kutlamalar kapsamında Bodrum Belediye Meydanında ünlü sanatçı Kutsi konser verecek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.