Bodrum Gündem

Bodrum Eski Kaymakamı Cumhur Güven Taşbaşı CHP’ye Üye Oldu…  

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığına üyelik başvurusunda bulunanlara parti rozetlerini CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon taktı.

Bodrum Gündem Haber

Eski Bodrum Kaymakamı, İstanbul Vali Yardımcısı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü ve İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri görevlerinin ardından son olarak İzmir Vali Yardımcılığından emekli olup ayrılan Cumhur Güven Taşbaşı’nın yanı sıra Gündoğan Mahalle Muhtarı Ali İneci ve Gündoğanspor Başkanı Hasan Hüseyin Tepe, CHP’ye üye oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığında gerçekleşen rozet takma törenine, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni üyelerinden Cumhur Güven Taşbaşı, kendisinin bir Bodrum sevdalısı olduğunu belirterek, “Bodrum Kaymakamlığı görevimin ardından Türkiye’nin birçok yerinde görev yapmaya devam ettim. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, İstanbul Vali Yardımcılığı gibi görevler de nasip oldu ve son olarak İzmir Vali Yardımcılığının ardından emekli olarak sevdamız olan Bodrumumuza tekrar geri geldik. Ben Bodrum’u çok seviyorum, evim burada ve sürekli Bodrum’a gelip gidiyorum. Son yıllarda Türkiye’de özellikle Cumhuriyetin kazanımlarının sürekli olarak kaybedilmeye başlanması, benim siyasete girmem için önemli bir etken oldu. Parti üyeliğimin herkese hayırlı olmasını diliyorum…” dedi.

Törende CHP’ye katılan yeni üyelere rozetlerini takan Başkan Mehmet Kocadon ise konuşmasında, “Burada önemli olan birlik beraberlik içerisinde, kardeşçe bir şeyleri devam ettirebilmektir. Ben ilk belediye başkanı olduğumda, Cumhur abim burada görevliydi ve bizim elimizden çok tuttu. Biz hoşgörüyü, özellikle de bir yöneticinin takdir hakkını vatandaştan ve yöneticiden yana kullanmasını kendisinden öğrendik. Bugün burada gerçekten çok mutluyum ve uzun zamandır tüylerim diken diken olmamıştı, çok duygulandım. Ayrıca Gündoğan Mahalle Muhtarı Ali İneci ve Gündoğanspor Başkanı Hasan Hüseyin Tepe için de çok önemli bir iki cümle söylemek istiyorum: Biz seçilmiş yöneticiler, karşısındaki insana hangi partili diye bakmaz, insan olarak bakar halk olarak bakarız. Ben de 20 yıldır hep böyle yaptım. 2014 yılındaki seçimlerin ardından yarımada belediye başkanı olduğumda, Gündoğan mahallemize de ziyaretlerde bulunmuştum. Ziyaretlerimden birisinde de Ali İneci ve Hasan Hüseyin Tepe ‘Başkanım bizle yemek yer misiniz?’ diyerek bana davette bulundular. Ben de ‘Tabi ki yerim, neden yemeyim, seve seve gelirim’ dedim. Bizi kalabalık bir grupla evlerinde misafir ettiler, yemek yedik ve sohbet ettik. Bu arada bana bir telefon geldi, ‘Başkanım o eve yemeğe gitme çünkü o insanlar, bugüne kadar bize hiç oy atmadılar. Benim cevabım da, ‘İnsanların oylarını atıp atmaması benim derdim değil. Ben yarımadanın belediye başkanıyım ve beni evlerine davet etmişler. Davete de icabet etmişim. Bunları neden farklı boyutlara çekiyorsunuz?’ dedim. Hatta o gün bazı yönetici arkadaşlarım bana kırgınlık gösterdiler, darıldılar ama bakın o gün evlerine yemek yemeğe gittiğim insanlar, bugün burada rozet taktılar. Hiç kimse kusura bakmasın, insan ayrımı yapmamak lazım. Cumhur abim ile birlikte Gündoğan muhtarımız Ali İneci ve Gündoğanspor Başkanı Hasan Hüseyin Tepe’ye CHP üyeliklerinin hem kendilerine hem partimize hem de Bodrumumuza hayırlı olmasını diliyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.