Bodrum Gündem

Bodrum eski Esnafı Hasan Anlaşan Toprağa Verildi…

Bodrum Ticaret Odası Kurucularından ve Bodrum’da toptan gıda işi yapan ilk esnafı olan Hasan Anlaşan vefat etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

1936 doğumlu olan ve beyin kanaması nedeni ile 25 Kasım Pazar günü yaşama vedan eden Hasan Anlaşan Meziyet Anlaşan ile evliydi. Nuri, Fisun ve Kibare adlarında üç evladı, Hasan, Aybüke, Çılga, Yağız ve Ada adlarında beş torunu vardı.

Hasan Anlaşan’ın yakın arkadaşı Hasan Subaşı “Ona acele etme önce ben gideceğim dediydim ama beni dinlemedi…” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Hasan Anlaşan için öğle namazının ardından Kumbahçe Uğur Camiinde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Bodrum Belediyesi eski Başkanı Mazlum Ağan, BODTO Yönetim kurulu Üyesi Erdem Ağan, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Hasan Anlaşan’ın dostları, akrabaları ve ailesi katıldı. Oldukça kalabalık bir katılımın olduğu cenaze töreninin ardından Hasan Anlaşan Ortakent Mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    Gerçek bir dost, efendi, kibar ve centilmen bir insan ve sevecen bir Bodrum efendisini daha toprağa verdik. Mekanı cennet olsun, kalanların başı sağ olsun. EMİR ALLAH’IN!!!