Bodrum Gündem

Oral Karakaya Seçim Çalışmaları İçin Bodrum’da…

Muğla Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Oral Karakaya seçim çalışmalarına Bodrum’da devam etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

28 Kasım Perşembe günü  ilçe başkanı ve yönetim kurulu da dahil olmak üzere çeşitli temaslarda bulundu.
Oral Karakaya, sabah erken saatlerde geldiği Bodrum’da özel bir radyoya konuk olarak yaklaşık bir saat boyunca program yapımcısı ve sunucusu Nuran Yüksel’in sorularını cevapladı. Karakaya kendisi ile ilgili merak edilen tüm konularda açıklık getirdi ve neden Muğla Büyükşehir Belediyesi başkanlığına aday adayı olduğunu detayları ile açıkladı.
Radyo programından sonra Turgutreis’te bulunan Engelliler Vakfını ve engelli çocukların sanat atölyesini de ziyaret ettikten sonra Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Karakaya ardından CHP İlçe binasına gelerek ilçe başkanı Halil Karahan ve Yönetim Kurulunun konuğu oldu. İlçe merkezindeki partililerin de kendisi ve yapmak istedikleri hakkındaki sorularını yanıtlayan Oral Karakaya ardından CHP Bodrum geçmiş dönem ilçe başkanlarından Dayı İbrahim lakaplı İbrahim Turan’ ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

“Partimiz Anket Çalışmalarına ve Örgütümüzün Görüşlerine Çok Önem Veriyor…”

Muğla Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Oral Karakaya sonrasında Bodrum’da yaptığı ziyaretlerle ilgili sorularımızı cevapladı. KarakayaBugün Bodrum’da Halikarnas Radyoda Bir saatlik programa katıldık, güzel bir sohbet oldu. Özellikle Bodrum halkına kendimizi tanıtma amaçlıyoruz. Onun dışında Bodrum’un da Cumhuriyet Halk Partisi’nin yıllardır partiye hizmet etmiş, bu uğurda mücadele etmiş, Parti büyüklerimize parti önderlerimize çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Devamında Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret ettik. Kendilerine Muğla’ya ilişkini düşüncelerimizi, hayallerimizi aktardık. Yine engelli çocuklarımız için çok güzel bir çalışma yapan dostlarımızın sanat atölyesinde bulundum.” Dedi.

Siyasetten sıcak olduğu, neredeyse her saat algının değiştiği şu günlerde süreci değerlendirmesini istediğimiz Oral Karakaya, “Cumhuriyet Halk Partisi seçime ilişkin çalışmalarını uzun zamandır sürdürüyor. Gerek sivil toplum örgütlerinin görüşlerini almak gerekse anketler düzenleyerek bunu devam ettiriyor. Geçen hafta da 6 Milletvekilimiz il genelinde bir değerlendirme yaptı. Aday adayları ile görüşerek hem onları tanıma fırsatı elde ettiler hem de izlenimlerini Genel Merkeze raporladılar. Özellikle partimiz anket çalışmalarına, örgütümüzün görüşlerine çok önem veriyor. Tahminim kısa süre içerisinde bunlar toparlanıp genel merkezimiz tarafından bir karara bağlanacaktır”. Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.