Bodrum Gündem

Ezo Sunal Kartanesi Anaokulu`nda…

Ezo Sunal ve eşi Ömer Öztüyen,  2 gün boyunca Kartanesi Eğitim Kurumları’nda veli, öğrenci ve öğretmenlerle “Ritim ve Müzik Atölyeleri” gerçekleştirdi. Yoğun katılımda gerçekleşen etkinliklerde, hem çocuk hem aileler keyifli vakit geçirdiler.  

Bodrum Gündem Haber

Ezo Sunal ile eşi Ömer Öztüyen, Kartanesi Eğitim Kurumları’nın konuğu oldu. İlk gün “Kes, Yapıştır, Kendin Yap” adlı kitaplarını imzalayan Sunal ile Öztüyen, 2’inci çocuklar ve ailelerle atölye çalışmaları yaptı.

Kartanesi Eğitim Kurumları Kurucusu Elvan Bilgin ise “Ezo Hanımı ilk defa 2012 yılında Kartanesi Ailesi olarak misafir etmiştik. Onunla tekrar atölye çalışması yapıyoruz. Biz onunla beraber atölyeler yapmaktan çok keyif alıyoruz. Velilerimiz ve gelen misafirlerimiz de çok memnun kalıyorlar. Gerek anne çocuk atölyeleri gerek öğretmen atölyelerinde faydalı bilgiler ediniyoruz. Biz Ezo Hanım’la Bodrum’da atölye gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.

14 Aralık’ta yeni çıkan kitabı ‘Kes Yapıştır’ı imzlayan Ezo Sunal, 15 Aralık Cumartesi günü ise; farklı yaş grupları ile anne-çocuk müzik ve ritm atölyeleri gerçekleştirdi.

Ezo Sunal tarafından eğitmenlere yönelik yapılan atölye çalışmasına farklı okullardan öğretmenler de katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.