Bodrum Gündem

SKAL Bodrum Şubesi Yeni Katılan Üyeler İle Birlikte Yeni Yıla Merhaba Dedi…

SKAL International Bodrum Kulübü, Bodrium Otel & You Spa’da Yeni Yıla Merhaba yemeği düzenledi. 

Bodrum Gündem Haber

Pamukkale Şarapçılık’ın ödüllü şaraplarının tadımı ile başlayan yoğun katılımın olduğu gecenin gala yemeği, Bodrium Otel & You Spa’nın havuz manzarasında,  EventAsist’in dekorasyon katkıları ile şık ve zarif bir ortamda gerçekleşti.

Geceye, SKAL International Bodrum Kulübü Başkanı Ömer Karacalar, Dünya SKAL Onur üyesi Mümtaz Göztepe, SKAL Bodrum üyesi aynı zamanda POYD (Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği) başkanı Ülkay Atmaca ve kulüp üyeleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bodrum SKAL Kulübü Başkanı Ömer Karacalar yeni üyelere hitaben; SKAL Kulübünün, dünya turizm profesyonellerinin küresel turizmi ve arkadaşlığı yaymaya çalıştığı uluslararası en yaygın ve en eski turizm sivil toplum örgütü olduğunu ve bünyesinde, uluslararası seyahat ve turizm endüstrisindeki tüm sektörleri toplaması bakımından da dünyada tek olduğunu vurguladı. Ayrıca profesyonelliği, dostluklar ve liderlikle geliştirmek ve bu özelliği azami kullanarak ‘’güvenilir ve sorumlu bir turizm endüstrisi’’ için çalışma misyonu ile hareket ettiğini belirtti.

Sözlerini 2018 yılı itibari ile nicelik artışa geçen turizm aktivitelerinin 2019 yılında daha nitelikli ekonomik anlamda daha verimli olmasını temenni ederek tamamladı.

SKAL Bodrum’dan 2019’da Dikkat Çeken Etkinlik Programı…

Başkan Ömer Karacalar’ın konuşmasının ardından, Skal International Bodrum Yönetim kurulu üyelerinden Kadirhan Kestaneci ve Onursal Özatacan’ın planlandığı 2018 yılı içinde gerçekleşen etkinlikler bir sunum ile paylaşıldı. Etkinliklerin planlanırken bölgemiz yerel ve gastronomik değerlerinin, alternatif ve sürdürülebilir turizm hareketlerinin dikkate alındığını, ayrıca SKAL International Bodrum farkındalığını çeşitli faaliyetler ile yaratmaya çalışıldığı son olarak da sosyal sorumluluk dahilinde hareket edildiği belirtildi.

SKAL Bodrum Şubesine Yeni Üye Katılımı Gerçekleşti…

Kulübe kabulü yapılan yeni üyeler Tuğba Eren, Dilşat Alkan, Zeynep Göztepe, Şenol Akkuş ve Yavuz Yiğit’in rozetleri takıldı.

Skal Bodrum Asbaşkanı Sayın Özgür Erol’un organize ettiği yılbaşı hediye çekilişi ayrı bir heyecan ve renk kattı.

Geceye katılan üyeler, Türkiye’de turizmin gelişimine katkı sağlayacak bireylerin yetişmesini teşvik etmek amacıyla, Ömür Çağlar Bursu Fonu (ÖÇBF) için bağışta bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.