Bodrum Gündem

Bodrum Zeynep Galeri Yeni Yıl Sergisi Açıldı…

Bodrum Zeynep Sanat Galerisinde 26 Sanatçının 150’den fazla eseri sergileniyor…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Zeynep Sanat Galerisi’nin 2018 yılının son sergisi, Yılbaşı Karma Sergisi, ilgi büyük. Yeni yıl için sevdiklerine orijinal bir resim hediye edebilmesi için oldukça uygun fiyatlar belirlediklerini kaydeden Zeynep Çavuş “Bu sergimizde 26 sanatçımızın 150’den fazla resmi var. Herkesin kolaylıkla ulaşabileceği makul rakamlar ile satışa sunduk. Her yıl düzenlediğimiz bu sergi sanatçılarımızın cömertliği sayesinde olabilecek en düşük rakama sanat eseri satışa sunulmuştur…” dedi.

22 Aralık Cumartesi günü oldukça yoğun bir katılımla açılışı gerçekleşti. Zeynep Sanat Galerisi‘nin sanatçıları Yavuz Tanyeli, Ali Atmaca, Volkan Coşkun, Fatih Urunç, İsmail Atmalı, gibi çağdaş sanat eserleriyle Türkiye’de öncülük ederken bu sergide küçük ebatlarda fiyatları uygun resimleri satışa konmuş. Ayrıca Yusuf Tarım, Namık Birlik, Melike Betil, Asuman Ünlü, Irmak Birlik, Salih Uygun’nun sanat eserleri de sergilenmektedir.

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesinden resimde Dekan yardımcısı Doç.Dr. Musa Köksal, heykelde, Öğretim görevlisi Canan Zöngür, seramikte Profesör Burcu Karabey hocaların sanat eserleri yer almaktadır.

Zeynep Sanat Galerisi her zaman olduğu gibi gençleri desteklemeye bu sergide de devam ediyor. Gelecek vaat eden başarılı gençler Alkım Beyhan, Ayşe Kapusuz, Mendo Dinamik, çağdaş resimleriyle sanatseverlerin ilgisini çekiyor. Ayrıca taş suluboyada Ahmet Kuşakçı, Sema Güven’in eserleri de bu sergide yerini almış.

Yılbaşı Karma Sergisine 26 sanatçının, 150’den fazla eserle katılırken, sergide suluboya, tuval üzerine yağlıboya, akrilik çalışmalarıyla beraber heykel ve seramikten oluşan sanat eserleri sergileniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.