Bodrum Gündem

Bodrumlu Efe Ağan Muğla’nın Birincisi…

Bodrumlu Efe Ağan Muğla’nın Birincisi…

Bodrumlu Efe Ağan Laser Radial sınıfında girdiği yarışmalardan elde ettiği ödüllerle Muğla’nın  En Başarılı sporcusu seçildi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Yurt içindeki ve yurt dışındaki bir çok yarışmada Laser Radial sınıfında kazandığı başarılarla akranlarına örnek olan B.B. Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi öğrencisi olan Bodrumlu gencimiz Efe Ağan son olarak Muğla ASKF (Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) tarafından Muğla’nın en başarılı sporcusu seçildi.

Muğla ASKF (Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Amatör Spor Ödül töreni ve kokteyli bu yıl 15 Ocak 2019 Salı günü Saat 15.00’da Muğla’da gerçekleşecek.

2017-2018 sezonunda başarılı olmuş sporcu ve takımların ödülleri verilirken, amatör spora yardım ve destekte bulunun kişi ve kuruluşlara şükran plaketleri verilecek, ayrıca amatör spora yer ve önem veren basın ve yayın kuruluşları da ödüllendirilecek.

Konu hakkında Muğla ASKF’dan yapılan yazılı açıklamada özetle,“Spor ailemiz ile birlikte olmayı planladığımız bu günde  ilimiz yetkililerinin, spor kulüplerimizin, antrenör, hakem, gözlemci, saha komiseri, il temsilcilerimiz, basın ve yayın kuruluşlarımız kısacası sporun içerisinde olan ve spora destek vermek isteyen herkesin katıldığı bir tören olmasını diliyoruz” denildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.