Bodrum Gündem

EMITT Turizm Fuarından Bodrum Ticaret Odasına Ödül…

EMITT Turizm Fuarında Bodrum Ticaret Odası organizasyonu ve Bodrum Belediyesi destekleriyle kurulan Bodrum Standı fuar yönetimi tarafından ”Destinasyon tanıtımında en iyi ekip çalışması” ödülüne layık görüldü.

Bodrum Gündem Haber

Fuarın 3. Günü olan 2 Şubat Cumartesi günü ödülü takdim alan BODTO Meclis üyesi Toros Demirdöven, fuara uzun süredir hazırlandıklarını söyleyerek şunları kaydetti:

“Bodrum Ticaret Odamız adına bu ödülü teslim almaktan dolayı büyük onur duyuyorum. Bildiğiniz gibi gerek fuar öncesi gerekse fuar sırasında üyelere en iyi hizmeti verebilmek adına oldukça yoğun çalışıyoruz. EMITT fuar yönetimi de bu hummalı çalışmayı farketmiş olacak ki bizi bu ödüle layık gördüler. Kendilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum…”

Fuarın 3. Gününde Bodrum standı her sene olduğu gibi yine  heyecanlı bir bekleyişe sahne oldu. Bodrum Zeytinada Otel, Faros Hotel Türkbükü ve Tiana Beach Resort Otel tarafından verilen ücretsiz konaklama ödülleri için yapılan çekilişe halkın ilgisi de büyük oldu. Yaz döneminde kullanılmak üzere verilen hediye konaklamalar ile yüzler güldü.

Fuarın son gününde, 4 Şubat Pazar günü Bodrum Standı yine 10.00-17.00 saatleri arasında konuklarını bekliyor.

Yorumlar

  1. Bodrum Pasta Gross dedi ki:

    Bilenler bilmeyenlere anlatsın Toros Demirdöven nam-ı değer Toros baba Bodrum un tanıtımı için bu fuar öncesi hazırlık , misafirleri ağırlama ve toparlanma dahil bila bedel 10 gün vaktini ayırır ve üstüne ödül alır gelir BODTO olarak bizlere yaşattığın bu gurur için emeğine sağlık , eline sağlık koca yürekli adam ..