Bodrum Gündem

HDP’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı Serap Kalkan…

HDP’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı Serap Kalkan…

HDP, Muğla Büyükşehir ve Bodrum’da CHP’nin olumsuz tavrı nedeniyle kendi adaylarıyla seçimlere gitme kararı aldı. Bodrum Belediye Başkan Adayları Serap Kalkan ve Güney Şirin olacak. Serap Kalkan 2014 seçimlerinde Gezi Direnişi adayıydı…
Bodrum Gündem Haber
HDP, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Dilek Dobrucalı ve Mehmet Polat’ı gösterirken, Bodrum Belediyesi Başkan adaylığına da Serap Kalkan’ı gösterdi. Bodrum Belediye eş Başkanı ise Güney Şirin.
HDP’nin İlçe Seçim Kuruluna verdiği listede Bodrum Belediye Meclis Üyelikleri adayları da şu isimlerden oluşuyor; Güney Şirin, Derya Demir, Bozan Yıldırım, Yüksel Yıldız, Adalet Demir, Nihat Gençosman, Rıdvan Yaşar, Gülten Madenli, Faik Kara.
Bodrum’da Ezber Bozma Zamanı Gelmiştir…
Muğla Büyükşehir Belediyesi Eş başkan adayı Mehmet Polat; “HDP olarak Bodrum’da yaklaşık 14 bin oyu olan bir partiyiz. Bodrum son on yıldır hiçbir hizmet almadı. Çarpık yapılaşma, kangren haline gelmiş alt yapı sorunları, yol, trafik, çöplük, yağmalanan kıyılar ve rant ilişkilerinin ayyuka çıktığı bu kente sahip çıkılması gerekir. Bodrum Belediye Meclisinde HDP’li arkadaşlarımızın yer alması için gerekli çabayı göstereceğiz. Bodrum’da bazı ezberlerin bozulmasının, ilkel ve ilkesiz ayrımcı politikalara son verilmesinin zamanı gelmiştir…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.