Bodrum Gündem

CHP’nin Bodrum Belediye Meclis Adayları Önce Gazetecilerin Karşısına Çıktı…

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Bitez Mahallesi’nde, CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan’ın Meclis Üyelerinin tanıtımı ve basın ile tanışma toplantısı düzenlendi. 
Bodrum Gündem Haber
CHP’nin Bodrum Belediye Meclis Üyesi adayları ilk kez basın karşısına çıkarak tek tek kendilerini tanıttı. Toplantıya CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum Belediye Başkan adayı Mustafa Saruhan ile belediye meclis üyesi adayları katıldı.
CHP İlçe Başkanı Halil Karahan seçim sürecinde asla kırıcı ve incitici bir tavır takınılmayacağını kaydederek şöyle konuştu; “31 Mart 2019 Türkiye Yerel Seçimleri için çalışma sürecimiz 01 Ekim 2018 tarihinde partimizde başlamıştı. 7 Şubat 2019’da CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Saruhan’ın görevlendirilmesi ile devam eden süreçte belediye meclis üyesi adaylarımızın belirlenmesini sağlayarak Pazartesi günü itibariyle listelerimizi İlçe Seçim Kurulu’na verdik. Bu süreçte sabırla, ilgiyle saniye saniye Cumhuriyet Halk Partisi’ni takip eden Bodrum kamuoyuna çok teşekkür ederiz. Gördüğümüz yoğun ilgi nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bodrum’un kalbi atardamarı olduğuna inanıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi durursa Bodrum’da hayat durur. Biz bu sorumluluğumuzun bilinciyle kampanyamızı yürüteceğiz. Güzel bir kampanya olacak, demokrasi şöleni içerisinde geçecek. Asla kırıcı, incitici bir söz kullanılmayacak. Bütün kadrolarımız bu yönde çalışacaklar. Sonuçta kazanan Bodrum olacak Kazanan CHP olacak…”
Bodrumluların Huzuru ve Mutluluğu İçin Çalışacağız…
CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Saruhan ise Milas’taki maden ocağı faciasında yaşamını yitiren madencilerin yakınlarına başsağlığı ve dün akşam Yalıkavak’ta meydana gelen tekne yangını ile ilgili geçmiş olsun dileklerini ileterek konuşmasına başladı. Saruhan seçime bilinçli, heyecanlı bir kadro ile hazır olduklarını belirterek “Birbirimize kenetlendik. Bodrum’u yönetecek meclis üyesi adayı arkadaşlarımızı da bugün basına ve kamuoyuna tanıtmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde projelerimizle ilgili daha detaylı bir açıklama yapacağız. Yola çıkış amacımız, Bodrum’da yaşayan insanların huzuru, mutluluğu ve gelecek güvencesi için çalışma içinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Biz gerçekten güzel bir coğrafyada hep birlikte yaşamayı, paylaşabilmeyi bilen insanlarız. Kırsalı var, entellektüel var, sanatçısı var burayı yurt edinmiş yabancılarımız var. Dünyanın dört bir yanından ve ülkemizin her yerinden gelen insanlarımız var. Tam bir sosyal yaşamın, kardeşçe yaşamanın ne demek olduğunu gösteren bir Bodrum hayatı var. Bizler de bu hayata katkı koymak için göreve soyunmuş bulunmaktayız. Şahsım ve arkadaşlarım da gerçekten gücünün son anına kadar bu mücadele içerisinde olacaktır, olmalıdır…” dedi.
Sorunları Çözmek İçin Emek Sarfedeceğiz…
Saruhan Bodrum’da yaşayan bileşenler, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri, odalar ve halk ile sürekli diyalog ve irtibat halinde olunacağını belirterek “Yaşadığımız bu coğrafyanın sorunlarının bir an önce çözüme kavuşması için emek sarf edeceğiz. Bu emekte, bu mücadelede sizlerin de bizimle beraber olmasını arzu ediyorum ve bu çıktığımız yolda öncelikle Bodrum için hayırlı olmasını güzel şeyler olmasını temenni ediyorum. Bu kampanyanın da bize yakışır, seçilmişlere, seçilmek isteyenlere yakışır şekilde geçmesini temenni ediyorum…” dedi.
Profesyoneller ile Çalışacağız…
Seçimi kazanmaları durumunda Kent Konseyi ve bileşenleri ile 3 ayda bir toplantı yapacağını ifade eden Mustafa Saruhan şöyle dedi: “Bizim yönetimimiz de Kent konseyi ciddi anlamda etkili olacak ve Belediye Başkanı olarak Kent konseyini en geç 3 ayda bir bileşenleri ile toplayacağım. Bileşenleri içinde mutlaka aktifler olacak. Dünya kenti Bodrum’un o güzelliği zenginliğinin içinde insan faktörleri var. Çevre, kültür, sanat, sosyal yaşam, ticaret, denizcilik, turizm, tarım gibi çalışmalar ve projelerin başında profesyoneller olacak. Biz onlara güven vereceğiz, onlara destek vereceğiz. Tabii ki meclis üyesi arkadaşlarımız da bunlarla ilgili komisyonlarda görev alacak…” dedi.
Toplantı sonrasında Başkan Adayı Saruhan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ardından eşi ve meclis üyesi adayları ile birlikte Bitez sahilinde ve limanında yürüyüş yaparak sohbet etti.
Basın toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

CHP’nin Bodrum Belediye Meclisi adayları Mustafa Saruhan Başkanlığında şu isimlerden oluşuyor; Ahmet Aras, Önder Batmaz, İlknur Ülküm Seferoğlu, Kemal Özyurt, Mustafa Coşkun, Emel Çakaloğlu, Cafer Doğan, Emre Köroğlu, Özden Baysal, Tamer Mandalinci, İbrahim Akbaş, Mustafa Kemal Özsarsılmaz, Okyanus Şahin, Aşkın Parmak, Yunus Aslanparçası, Ayşenaz Gültekin Öncel, Mustafa Cortoğlu, Adalet Ağan, Uğur İlhami Özden, Semra Yıldırım, Arif Gürkan Türker, Sıddıka Samuray Çelik, Muharrem Karaduman, Özlem Çömez, Ahmet Değirmenci, İbrahim Sarıbaş, İlkay Kılavuz, Tamer Çınar…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.