Bodrum Gündem

Karia Rotary Meslek Hizmet Ödülleri Sahiplerini Buldu…

Karia Rotary Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak verilen Meslek Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Marina Vista Otel’de gerçekleştirilen Bodrum Karia Rotary’nin 805. Toplantısını, Dönem Başkanı Vedat Altuğlu “İlham kaynağı olalım” sözleri ile açtı.

Açılış konuşmasında dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olduğuna vurgu yapan Başkan Altuğlu; “Rotary kulüplerinin dünya ülkeleri arasında iyi niyet ve anlayışı karşılıklı geliştirerek barışa ve barış halinin kökleşmesinde katkıda bulunan ender sivil toplum örgütlerinden biridir. Bizler, her Rotaryen’in kendi iş ve mesleğinde topluma hizmet fırsatı olarak yüceltmesine ve bu nedenle iş ve meslekte yüksek ahlaki değerlerin yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar yapar, projeler üretiriz…” dedi.

Karia Rotary üyeleri ile birlikte eski üyeler ve konukların da katıldığı geceye Rotary Kulüpleri Asistanı Guvernor Mustafa Öztabak’ta katıldı.

Karia Rotary Dönem Başkanı Vedat Altuğlu, yaptıkları çalışmalar ile projeleri yaşama geçirmek için, önümüzdeki aylarda gelir getirici çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini katılımcılar ile paylaştı.

Meslek Hizmet Ödülleri Meslekte Yüksek Ahlaklı Kişilere Veriliyor…

Karia Rotary Dönem Başkanı Vedat Altuğlu Meslek Hizmet Ödüllerinin çok özel ve çok onurlu bir ödül olduğunu kaydederek; “Bugün de burada toplanarak, kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Bugün kendilerine ödül takdim edeceğimiz kişiler, meslek hayatları boyunca yaptıkları başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarına hem de bizlere örnek oluyorlar. Mesleklerinde yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onlara örnek teşkil ediyorlar. Kendilerinin gösterdiği bu ışığı ve katkıyı şükranla anıyoruz…” dedi.

Engelli Çocukların İmal Ettiği Seramik Plaketler Verildi…

Altuğlu Ödül alanların, önerildikten sonra titizlikle incelendiğini de sözlerine ekledi. Daha sonra ödül törenine geçildi.

Karia Rotary Dönem Başkanı Vedat Altuğlu Karia Rotary 2018-2019 Dönemi Meslek Hizmet Ödüllerine önerilen adaylar arasında yapılan seçmeler sonucu; İş İnsanı Hüseyin Dinçer, Umurça Muhtarı Zeynep Finikelioğlu ve Öğretmen/Neyzen Sedat Nacar’ın seçildiklerini duyurdu. Altuğlu; Bodrum Sağlık Vakfı engelli öğrencilerin el emeği göz nuru ile imal edilen seramik plâketleri 2018-2019 Dönemi Meslek Hizmet Ödülü alan isimlere takdim ederek onları kutladı.

Karia Rotary 2018-2019 Dönemi Meslek Hizmet Ödülleri töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.