Bodrum Gündem

14 Yaşındaki Ezgi’nin Şiir Kitabı Raflardaki Yerini Aldı…

14 Yaşındaki Ezgi’nin Şiir Kitabı Raflardaki Yerini Aldı…

Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu 8 C sınıfı öğrencisi Ezgi Çolak yazarlığa ilk adımını attı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ezgi Çolak’ın yazdığı şiirleri kitap oldu. Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu Türkçe öğretmeni Hülya Danışma’ın rehberliğinde küçük yaşına rağmen yazdığı şiirleri bir araya getiren Ezgi Çolak’ın “Yüreğimden Ezgiler” ismini verdiği ilk kitabı raflardaki yerini aldı.

Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu müdürü Erkan Güngör öğrencisinin çalışması ile ilgili olarak “Bugün çok mutlu ve gururluyuz Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu Ailesi olarak. Okulumuz 8C Sınıfı Öğrencisi Ezgi Çolak yazarlığa ilk adımını attı. Türkçe ögretmenimiz Hülya Danışman’ın bukonudaki emeğini yok sayamayız. Türkçe Ögretmenimiz Hülya Danışman’a emekleri ve katkıları için teşekkür ediyorum ve siz dostlarımdan Ezgi’nin kitabını satın alarak henüz 14 yaşında olan yazarımıza destek olmanızı rica ediyorum” dedi.

Türkçe öğretmeni Hülya danışman da Ezgi’ye kitabını satın alarak destek olunması gerektiğine vurgu yaparak sözlerine şöyle devam etti “ Ezgi, şiirlerini karaladığı defterini bana getirdiğinde sıradan bir gündü. Ama şiirlerini okumaya başladığımda gün sıradanlığını çoktan yitirmişti. Yaşının çok çok üzerinde bir olgunluğun yazıya döktüğü satırlar tek kelime ile harikaydı.  Ezgi’mizin ilk şiir kitabı raflarda siz okuyucularını bekliyor. “

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.