Bodrum Gündem

Bodrum Yasta, Le Kabak Hüseyin Yaşamına Son Verdi…

Bodrum’da kabak süsleme sanatını ilk başlatan su kabağından yaptığı aydınlatma aksesuarları ile ün kazanan Hüseyin Özgül, nam-ı diğer Le Kabak Hüseyin, kendini asarak yaşamına son verdi.

Bodrum Gündem Haber

Evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Özgül,  Peksimet Köyünde buluna atölyesinde kendisini asarak yaşamına son verdi. 15 Mart 2019 sabah saatlerinde Peksimet’te yaşanana olayda; Peksimet’te kabak süsleme atölyesi ve marketi bulunan Hüseyin Özgül’den haber alamayan yakınları, atölyeye gittiklerinde, Özgül’ü tavana asılı halde buldu.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, Hüseyin Özgül’ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Özgül’ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  Öte yandan Hüseyin Özgül’ün cenazesinin yarın ikindi namazının ardından Turgutreis Kadıkalesi Camiinde  kılınacak cenaze namazından sonra defnedileceği, Kıbrıs’ta öğretim üyeliği yapan ve çocukları ile birlikte orada yaşayan eşine de acı haberin verildiği öğrenildi.

Peksimet Çocuk Kütüphanesinin de kurucularından olan Hüseyin Özgül’e Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.