Bodrum Gündem

Bodrum Denizcileri Kaptanını Değiştirtirdi, Yeni Kaptan Erol Erdoğan…

Bodrum Denizciler Derneği seçimli genel kurulunda Erol Erdoğan’ın liderliğindeki liste açık ara farkla seçimi kazandı. 1096 üye oy kullandığı Bodrum Denizciler Derneği seçiminde 7 oy geçersiz sayıldı. Erol Erdoğan’ın kaptanlığındaki liste 714 oy alırken, Mustafa Demiröz’ün kaptanlığındaki liste ise 375 oy alabildi.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Bodrum Denizciler Derneği
seçimli Olağan genel Kurulu OASİS Nurol Kültür Merkezi’nde yapıldı. Bodrum Denizciler Derneği’nde 2,049 üyenin oy kullanma hakkına sahip olmasına karşın sadece 1,096 oy kullanıldı.

Bodrum Denizciler Derneği mevcut Başkanı Mustafa Demiröz #viyabole grubu ile Erol Erdoğan da #denizdebirlikzamanı grubu seçimi kazanmak için yarıştılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, “Ülkemiz ve özellikle ilçemiz denizcilik açısından çok kritik bir süreçten geçmekte. Yaşam alanlarımızın bir bir elimizden alınarak, Bodrum denizcilerinin bir marka haline getirdiği mavi yolculuk, yani deniz turizmi alanlarının ağızları sulanan bazı kesimlerce yağmalanmak isteniyor…” dedi.

Bodrum Denizciler Derneği seçimli Olağan Genel Kurulu divan heyetinin oluşturulup, faaliyet raporları ve tahmini bütçe okunarak ibra edilmesinin ardından, Bodrum Denizciler Derneği’nin üyesi olduğu Denizcilik Federasyonu delegeleri seçildi. Süleyman Köylü, Hasan Hüseyin Koç ve Bülent Turan Federasyonu delegeliğine seçildi.
Bodrum Denizciler Derneği seçiminde oy kullanma işlemi saat 17.00’de sona erdi. Oy kullanma yetkisine sahip 2.049 üyeden, 1.096 üye oy kullandı. 714 oy alan Erol Erdoğan’ın listesi seçimi açık farkla kazandı. Mustafa Demiröz’ün listesi ise 375 oy alabildi.
Seçimi kazanan Erol Erdoğan ise yaptığı konuşmada “Bu derneği hep beraber yükselteceğiz. Sadece bu ekiple değil, hepimiz hep beraber çalışıp, hep beraber yükselteceğiz. Tek bir amacımız var, Bodrum Denizciler Derneği’ni bir adım daha öteye taşımak. İyi fikirleri ve düşünceleri olan arkadaşlarımızı her zaman aramıza bekleriz…” ifadelerini kullandı.
Erol Erdoğan’ın listesindeki yeni yönetim kurulu asil üyeler şu isimlerden oluştu: Semra Bilgili, Metin Akbaş, Bilgün Gündaş, Bülent İbrahim Turan, Erdem Duran, Fethi Kasırga, Hasan Hüseyin Koç, Hasan Zeybek, Süleyman Köylü, Şevket Nalbantoğlu…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.