Bodrum Gündem

Ahmet Cemil Gündüz 5. Defa Başkan Seçildi.

Ahmet Cemil Gündüz 5. Defa Başkan Seçildi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz 5’inci kez Bodrum Muhtarlar Derneği başkanı oldu. 

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bu yıl 5. Gerçekleştirilen Muhtarlar Derneği Genel Kuruluna Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, CHP ilçe Başkanı Halil Karahan, İYİ Parti ilçe Başkanı Nevzat Kanber, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, İMEAK DTO Bodrum şube Başkanı Orhan Dinç, Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş ve Bodrum yarımadasında görev yapan muhtarlar katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve divan heyetinin seçilmesinin ardından ilk konuşmayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras gerçekleştirdi. Aras babasının da 3 dönem Müsgebi’de muhtarlık yaptığına değindiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı “Demokrasinin ilk tezahürü sevgili muhtarlarımızın mahallelerinde ve köylerinde seçilmesiyle başlar. Vatandaşımızın ilk temsilcisi sayın  muhtarlarımızdır. Benim babam Müsgebi’de 3 dönem muhtarlık yapmıştır. O yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. Çocukluğum bir muhtarın oğlu olarak geçmiştir. Bütün yapılan hizmetlerde muhtarlarımızın birinci derecede önemi vardır.” dedi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz muhtarların çok kıymetli olduğunu “Muhtarlarımız bizim gözbebeğimiz” cümlesi ile dile getirirken “Biz ilçede neysek muhtarlarımız da mahallelerinde o. Onlar bizim gözümüz kulağımız. Bütün muhtar arkadaşlarımız gerçekten hepsi birbirinden değerli. Biz onları çok seviyoruz. Biliyorsunuz muhtar sayımız 53’tü, 56’ya çıktı. 12 yeni muhtarımız göreve başladı. Geçmişte görev yapan muhtar arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Uzun yıllardan bu yana Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanlığını yürüten Ahmet Cemil Gündüz’e gayretli ve başarılı çalışmaları için teşekkür ediyoruz” dedi

Genel kurulda verilen önerge ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz, Bahçelievler Muhtarı Ali Karabağlı, Bahçeyaka Muhtarı Yücel Uyar, Eskiçeşme Muhtarı Gözde Sinop ve Kumbahçe Muhtarı Nil Taşkıran’ın Muğla Muhtarlar Federasyonu genel kurulunda oy kullanmak üzere seçildi.

1-AHMET CEMİL GÜNDÜZ

5 . kez Bodrum Muhatlar Derneğine başkan seçilen Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Ahmet Cemil Gündüz tek adayla gidilen seçimde kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür ederken “ “Sayın muhtarlarım, 9 yıldır Muhtarlar Derneği başkanlığını sürdürmekteyim. 5’inci kez 2 yıllığına beni başkanlığa layık gördüğünüz için, değerli oylarınızı bana verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Yerelde en iyi hizmet muhtar belediye ve diğer kurumlar ile birlikte çalışarak ve ortak kararlar alınarak yapılan hizmettir. Hiç kimsenin  mahalledeki eksiklikleri ve ihtiyaçları muhtar kadar bilme olasılığı yoktur. Muhtarlık mahallenin gözü kulağı olmakla birlikte vatandaşın en rahat iletişim kurduğu kurumdur . Bu kurum son zamanlarda devletimiz tarafından daha  değerli hale getirilmiş ve  güçlendirilmiştir. Muhtarlarımızın seçtiği başkan muhtarlarımızı kurumlar arasında temsil etme ve de kurumlarla muhtarlar arasında koordinasyon sağlama görevini üstlenmiştir. ” dedi.

Bodrum Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu asil üyeleri

Cevat Şakir Mahallesi Muhtarı Göksel Çamlı
Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ali Karabağlı
Torba Mahallesi Muhtarı Suat Kaya
Karaova Mahallesi Muhtarı Muhammet Karademir

Denetim kurulu asil üyeleri

Bitez Mahallesi Muhtarı Seda Özgüçlü
Çarşı Mahallesi Muhtarı Zerrin Muğlalı
Eskiçeşme Mahallesi Muhtarı Gözde Sinop

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.