Bodrum Gündem

23 Haziran’da Bodrumlular İstanbullu Misafir Kabul Etmiyor…

23 Haziran’da Bodrumlular İstanbullu Misafir Kabul Etmiyor…

İstabullular 23 Haziran’da Oy Kullanmadan Bodrum’a Gelmesinler…

Bodrumlu bazı İşletme sahipleri 23 Haziran’da İstanbul’dan gelecek olan turistlere yönelik yaptıkları çağrıda “23 Haziran’da İstanbullu misafir kabul etmiyoruz” dediler.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrumlu bazı turizm işletme sahipleri YSK tarafından iptal edilen İstanbul seçimleri nedeniyle 23 Haziran’da yenilenecek olan seçimler öncesi İstanbullu turistleri misafir etmek istemediklerini sosyal medya mecralarında yaptıkları paylaşımlarla duyurmaya başladılar. Sosyal Medya Hesabından  paylaşılan kampanyada şu ifadelere yer veriliyor

“23 Haziran’da İstanbullu misafir kabul etmiyoruz kampanyası Bodrum’dan başlasın mı? Vallaha çok ciddiyim. Artık memleket meselesi”

Bunun yanı sıra Pegasus Hava Yolları 23 Haziran’ı kapsayan biletlerin ücretsiz ve kesintisiz şekilde iade edileceğini belirtti. Pegasus Havayollarından yapılan resmi açıklamada  “6 Mayıs ve öncesi satın alınan İstanbul kalkışlı ve varışlı, uçuş tarihi 23 Haziran 2019’u kapsayan biletlerinizde, değişiklik ve kesintisiz iade ile iptal hakkınız bulunuyor.” Denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.