Bodrum Gündem

Zeynep Sanat Galerisi “ Geleceğin Sanatçılarına” Sergi Açtı… 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi – Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi – Resim ve Seramik Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalları- Yüksek Lisans Öğrenci Sergisi açıldı. Sergiye ilgi büyüktü ve sanatseverlerden tam not aldı.

Bodrum Gündem Haber

Zeynep Sanat Galerisindeki sergi; 20 yüksek lisans öğrencisinin 28 resim (tuval üzerine çeşitli çalışmalar, 1 cam üzerine resim, 14 kolaj çalışması) ve 10 seramik çalışma (seramik, porselen form ve fonksiyonel tasarımlar, seramik baskı, dijital uygulama tekniklerinin kullanıldığı claymotion uygulamaları)  olmak üzere toplam 38 eserden oluşmakta.

Galeri sahibi Zeynep Çavuş “Böyle bir sergiyi geçen yılda açtık. Dekan yardımcıları ve Ana sanat Dalı Başkanları Doç. Musa Köksal ve Prof. Burcu Karabey’le Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Yüksek Lisans Resim- Seramik Sanat ve Tasarım Öğrencilerine her yıl sergi açma kararı almıştı. Başarılı gençlerimizi koleksiyonerlere tanıtmak, sanatseverlerle buluşturmaktan ve onlara destek sağlamaktan mutluluk duyuyorum. Koleksiyonerlerimizi ve gençlere destek olmak isteyen sanatseverleri 18 Mayıs’a kadar açık olacak olan bu dinamik sergiyi izlemeye bekliyoruz. “ dedi.

Bodrum Merkezde bulunan Zeynep Sanat Galerisindeki sergi; 18 Mayıs 2019 Cumartesi gününe kadar gezilebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.