Bodrum Gündem

Benim Başıma Gelmese İnanmazdım..!

Benim Başıma Gelmese İnanmazdım..!

Bodrum’da özel muayenehanesi bulunan Kadın Doğum uzmanı Dr. Aybala Akıl, Ortakent’te yaşadığı şoför terörüne sosyal medya hesabından veryansın etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarında Bodrum’daki  toplu taşıma aracı kullanan şoförlerin sivil vatandaşlara yönelik yanlış tavırlarına tepki gösterenlere Kadın Doğum uzmanı Dr. Aybala Akıl da eklendi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Ortakent Yahşi Mahallesinde yaşanan olayda Dr Aybala Akıl, otobüs şoförünün bilerek aracı kendisinin ve yanındakilerin üzerine sürdüğünü, kendisini ikaz edenlere de “Ben Geliyorum Sen Çekileceksin” diye bağırdığını iddia etti.

Kadın Doğum Uzmanı Dr. Aybala Akıl’ın kendi hesabından yaptığı yazılı açıklama şöyle;

Benim başıma gelmese inanmazdım!
Ben Dr Aybala Akıl. 7 yıldır Bodrum’da doktor olarak çalışıyorum. Hep başkalarından duyduğum ama çok dikkat etmediğim, toplu taşıma aracı sürücülerinin yolcuları tehlikeye atan davranışlarından birini yaşadım ve şu an dehşet içindeyim. Resimde plakasını gördüğünüz otobüsün sürücüsü otobüsü üzerime sürdü. Orkakent Kefi’nin arka sokağında yürürken geldiğini duymadım ve bana çarpmak üzereyken kenara kaçtım ancak otobüs durmadı. Eşim ve kuzenim “dursana çarpıyordun, insan bir özür diler” diye tepki gösterdiğinde, “BEN GELİYORUM SEN ÇEKİLECEKSİN” diye bağırdı. ALKOLLÜ DEĞİLDİM. Şoför özür dileyeceği yerde saldırgan davranınca polisi aradım çünkü kavga çıkacaktı. 155’ten konuştuğum ve ismini vermeyen emniyet görevlisi “üzerinize sürdüğü veya yürüdüğü için birşey yapamayız, ancak eksik evrakı varsa caza yazarız” dedi. Daha önce annemin emekli komşusu tam inmeden hareket ettikleri için kalçası kırıldı, bişey olmadı. Engelli kardeşimi gideceği yerden beşyüz metre uzakta indirdiler bişey olmadı. Arabayı benim üzerime sürdü diye de bişey olmayacak ama en azından ben rahatlarım diye yazıyorum.
Sevgili Bodrum halkı, şu toplu taşıma araçlarına lütfen dikkat edin canınızdan olmayın.
Sevgili Ahmet Aras Bodrum Belediyesi Bodrumbelediyesi Idari Işler sizin haberiniz var mı bu terörden?
GÜNCELLEME VE NOT: Bodrum Belediyesi’ne hızlı geri dönüşleri için çok çok teşekkür ediyorum. Konu ile ilgileneceklerini biliyorum. Aracın resmini kaldırıyorum ama bende saklı. Gelişmeleri bildireceğim.

Yorumlar

  1. İ. Siret BÂLÎ dedi ki:

    Aybala Hanım, bizler de sürücü olarak benzer sıkıntıları yaşıyoruz ve yaşattıklarını görüyoruz. Yalnız, bu konuda muhatabınız, Bodrum Belediye Başkanı Sn. Ahmet ARAS değil, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman GÜRÜN’dür. Üstelik kendisi de meslekdaşınızdır. Şikayetinizi bu kuruma yapmanızı, ancak sonuç için fazla iyimser olmamanızı dilerim. Kazasız ve sağlıklı günler yaşamak dileğiyle saygılar…