Bodrum Gündem

Haberli Yorum – CHP’de Mahalle Delege Seçimleri ve İlçe Kongreleri Tarihi Belli Oldu

CHP’de mahallerdeki temsilcilerin seçilmesinin ardından ilçe ve il kongrelerinin yapılacak ve ardından da 37. CHP Kurultayı gerçekleşecek…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Bodrum İlçe Örgütünde bir süreden beri mahalle delege seçimleri ve İlçe Kongresi ile ilgili kulis çalışmaları devam ediyor. Kelimenin tam anlamı ile kılıçlar kınından yarıya kadar çekilmiş durumda.

Bodrum’da İlçe Başkanlığı için mevcut başkan Halil Karahan başta olmak üzere, Tuna Işın ve Deniz Koca yoğun bir çalışma sürdürüyor. Diğer yandan da kesin bilgi olmamakla birlikte, Ali Öztürk ve Taner Uslu’nun da Bodrum CHP İlçe Başkanlığı için aday olacakları konuşuluyor. Bodrum CHP’nin özellikle delege ve ilçe başkanlığı seçimlerinde çok etkili olan bazı isimler de sahaya inerek kulis çalışmaları yaptığı gözlenirken, Bodrum belediyesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen görev değişiklerinin de CHP’nin mahalle delegeleri ve Bodrum İlçe Başkanlığı seçiminde etkili olması bekleniyor.

CHP’de 8 Kasım 2019 tarihinde mahalle delege seçimleri14 Aralık 2019 – 27 Şubat 2019 tarihleri arasında ise ilçe kongreleri yapılacak.

Muğla İl Başkanlığı İçin Ali Arslan’ın Adı Geçiyor…

Daha sonra ise 2 Ocak 2020 – 3 Mart 2020 tarihleri arasında il kongreleri yapılacak. Muğla İl Başkanlığı için geçmiş dönem Muğla Milletvekili Ali Arslan’ın ismi konuşuluyor. Muğla’da gerçekleşen CHP’nin kuruluş yemeğinde yoğun bir kulis çalışması yaptığı gözlenen Ali Arslan’ın il başkanlığı için mevcut Başkan Adem Zeybekoğlu ile yarışacağı öngörülüyor.

CHP’nin en doğru haberlerinin yer aldığı haber sitesi Gerçek Gündem’e göre; CHP’de 37. Olağan Kurultayı’nın ise 2020’nin nisan ayı içerisinde gerçekleşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.