Bodrum Gündem

Cumhuriyet Caddesinin Güzel Kızı Demet Koca Gelin Oldu

Cumhuriyet Caddesinin Güzel Kızı Demet Koca İle Yat Kaptanı Mehmet Solugan Evleniyor…

Bodrum’un dünyaca ünlü Cumhuriyet Caddesinin emekçilerinden Karaovanın ve Cumhuriyet Caddesinin güzel kızı Demet Koca ile yakışıklı Yat Kaptanı Mehmet Solugan evleniyorlar…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un Cumhuriyet Caddesi, nam-ı diğer Barlar caddesinin kendine özgü bir yapısı vardır. İşvereninden, çalışanlarına kadar ve hatta müdavimleri de dahil her biri kendine münhasırdır. Birbirlerini tanırlar, bilirler ve birbirlerini her zaman koruyup kollarlar. Onlar iyi günlerinde de, kötü günlerinde de yan yanadırlar.

İşte bu caddenin önemli mekânlarından Kule Bar’ın sahibi Atilla Serttaş’ın yanında yıllarca çalışan, şimdilerde de Centrum butikte çalışma yaşamına devam eden “Caddenin Güzel Kızı Demet Koca” yakışıklı Yat Kaptanı Mehmet Solugan ile yaşamlarını birleştirmeye karar verdiler. Bodrum’un gelenek ve göreneklerine göre bir haftadan bu yana süren düğün töreni, 18 Ekim Cuma akşamı gerçekleşen Geleneksel Kına gecesi ile sürdü.

Bu iki güzel genç insan Mumcular’da yapılacak olan düğün ile dünya evine girmiş olacaklar.

Bu arada Cumhuriyet caddesinin insanları “Caddenin güzel kızını gelin ettik caddeye içgüveysi aldık…” diye konuşuyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.