Bodrum Gündem

“Sipariş Yazı Yazarak Kendisine Rant Elde Etmeye Çalışanlar Boşuna Uğraşmasınlar…”

“Sipariş Yazı Yazarak Kendisine Rant Elde Etmeye Çalışanlar Boşuna Uğraşmasınlar…”

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan hafta sonu 19 mahallede yapılan delege seçiminin ardından ilk konuştu. Karahan “Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden sipariş yazı yazarak kendisine rant elde etmeye çalışanlar boşu boşuna Cumhuriyet Halk Partisini yaralamaya, parçalamaya çalışmasınlar.” Dedi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Bodrum İlçe Başkanı seçimi yaklaşırken 09 Kasım Cumartesi başlayan mahalle bazında delege seçimleri sonrası mevcut başkan Halil Karahan sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak kimi basın kuruluşlarının bu süreçte rant elde etmek için taraflı haber yazığını iddia etti.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Delege adayı olan, seçilen seçilemeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.  Delege seçimimiz demokrasinin ve parti içi bütün kurallarının işlediği bir süreç. Geçtiğimiz hafta 76 delegemizi belirledik. Seçilmiş olan delegeler hiç kimsenin delegesi değildir. Halil Karahan’ın da delegesi yoktur, Tuna Işın’ın da delegesi yoktur, Deniz Koca’nın da delegesi yoktur. Seçilen delegeler Cumhuriyet Halk partisinin delegeleridir. Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden sipariş yazı yazarak kendisine rant elde etmeye çalışanlar boşu boşuna Cumhuriyet Halk Partisini yaralamaya, parçalamaya çalışmasınlar. Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin bir tek hedefi vardır; o da iktidardır. Teşekkür ederim. “ dedi.

CHP Bodrum İlçe Kongre öncesi gerçekleşen delege seçimleri geçtiğimiz 9 Kasım’da başlandı. Bodrum’da 56 mahallede gerçekleşecek delege seçimlerinde şu ana kadar 9 mahallede başkan adaylarının listeleri yarıştı. Önümüzdeki günlerde belirlenen takvim sürecinde ise Bodrum’da kalan 47 mahallede yine delege seçimleri devam edecek.

Gümüşlük, Koyunbaba, Yahşi, Müskebi, Gürece, Yaka, Dereköy, Bitez ve Peksimet mahallelerinde delegelik için üyeler sandığa gitti.

CHP Bodrum İlçe Kongresi’ne 3 aday ile gidecek, Deniz Koca, Tuna Işın ve Halil Karahan arasında geçecek başkanlık yarışında, delegelerin oyları belirleyici olacak.

Aralık ayında yapılacak olan İlçe kongresinin tarihi henüz belirlenmezken, delege seçimlerine 14 ve 16 Kasım günleri devam edilecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.