Bodrum Gündem

Merkez Partisi Bodrum’da da Teşkilatlanmaya Başladı

Merkez Partisi Bodrum’da da Teşkilatlanmaya Başladı

Merkez Partisi Bodrum İlçe Başkanı Özkan Beydilli ile Merkez Parti Muğla İl Başkanı Ersan Bağ ev sahipliğinde, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Oğuz, Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Hüsnü Döğer’in katılımı ile bir kahvaltı düzenlendi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

7 Temmuz 2014 tarihinde Abdurrahim Karslı liderliğinde; “Zulüm ve keyfiliğin yerine; Mutlak hak ve adalet, Korku ve güvensizliğin yerine; Huzur ve barışı, Yolsuzluk, hırsızlık, kayırmacılık yerine; Şeffaf ve adil düzeni inşa etmek ilkeleri doğrultusunda mücadelesini sürdürecektir…” ifadelerinin yer aldığı bir söylem ile kurulan Merkez Parti Bodrum’da örgütleniyor.

Bodrum Gölköy Bella Garden Otel’de bir araya gelen Merkez Partililer Bodrum’da teşkilatlanma çalışmalarına yönelik kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldiler.

“Bodrum’da artık bizde varız ve sloganımız da önce insan…” diye konuşan Merkez Parti İlçe Başkanı Özkan Özdilli; “Merkez Parti Genel Başkanımız Abdürrahim Karslı’nın dediği gibi almak için değil vermek için kurulmuş bir partidir. Biz siyaseti birikimi olan insanların manen ve madden millete karşı borcu olarak görüyoruz. Türkiye’de şu anda böyle bir siyasi anlayış doğmadığı için bizler yeni bir siyaset, yeni bir usul ve hedefiz. O yüzden sadece iktidarın muhalifi değil, bütün mevcut siyasetin de muhalifiyiz. İsmi ne olursa olsun, ister başkanlık, isterse parlamenter sistem, temelinde kuvvetler ayrılığının yer aldığı bir sistemi savunuyoruz. Herkesin kendi fonksiyonunu ifade ettiği bir sistem istiyoruz. Şu anda tek şahıstan ibaret olan bir sistem var. Her şey onun elinde. Arzu ettiği işleri kararnamelerle yapıyor. Arzu etmediği işleri de meclise havale ediyor böyle bir demokratik sistem olmaz…” dedi.

Merkez Parti Bodrum İlçe Teşkilatı ve konukları Türkiye gündemini ve Bodrum’da teşkilatlanma stratejilerini konuşarak, görüş alışverişinde bulundular. Toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.