Bodrum Gündem

Uluslararası Yemek Yarışmalarında Dereceye Giren Öğrencilere Ödül Töreni…

Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Antalya ve Denizli’de gerçekleştirilen uluslararası yarışmalarda dereceye girdiler.

Bodrum Gündem Haber

Antalya’da gerçekleştirilen TASFED öncülüğünde Dünya Aşçılar birliği ve Turizm Bakanlığının destekleriyle düzenlenmiş olan 21/24 kasım 1. Uluslararası Gastroantalya yemek yarışmasına okulumuz 8 öğrenci ile katıldı. Farklı kategorilerde ulusal ve uluslararası jüriler tarafından değerlendirildi. Bodrum Turgutreis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri 1 kupa,5 altın, 8 gümüş, 4 bronz,1 merit almaya hak kazandı.

Denizli’de gerçekleştirilen Gastronomi Derneği öncülüğünde, Dünya Aşçılar Birliği ( WACS ) ve Kültür ve Turizm Bakanlığı katkısı ile gerçekleşen Denizli Uluslararası Gastro Master Şefler Yarışmasına Bodrum Turgutreis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına katılan 28 öğrenci farklı kategorilerde 2 Altın, 5 gümüş 16 Bronz madalya almaya hak kazandılar.

Dereceye giren öğrencilerimize Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen törenle ödül ve madalya verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aslan Korkmaz yarışmalarda başarı gösteren Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.