Bodrum Gündem

Halil Karahan CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

22 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan CHP İlçe Kongresinde CHP Bodrum İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Halil Karahan konuşmasının ardından rakibi Tuna Işın’ı da çağırarak birlik ve barış mesajı verdi. Halil Karahan “Sevgi ve Barış iklimini devam ettirmek için adayım…” dedi…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Bodrum ilçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan mevcut başkan Halil Karahan “Görev yaptığım sürece verilemeyecek hiç bir hesabım yoktur. Bütün soruları yanıtlarım ve herkesle yüzleşirim…” dedi.

CHP Bodrum ilçe Başkanlığı binasıın önünde gerçekleştirilen adaylık açıklamasına oldukça yoğun bir katılım oldu. Halil Karahan’ın adaylığını destekleyen isimler ile birlikte Tuna Işın ve onu destekleyenler de Halil Karahan’ın adaylık açıklamasında yerlerini aldılar. Daha önce aday olduğunu açıklayan ve geçtiğimiz hafta beklendiği gibi adaylıktan çekilen Deniz Koca, Halil Karahan’ın basın açıklamasına gelmedi.

Halil Karahan konuşmasının sonunda 22 Aralık 2019’da gerçekleşecek olan CHP Bodrum İlçe Kongresinde rakibi olan Tuna Işını’da kürsüye davet ederek barış ve birlik mesajı verdi. Ardından sırası ile başkanlık döneminde birlikte çalıştığı CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı ve CHP Bodrum Kadın kolları Başkanı Emel Çakaloğlu’nu da kürsüye davet ederek teşekkür etti. Halil Karahan “Eğer kaybedersem 23 Aralık Pazartesi sabahı itibarı ile yine partimin bir neferi olarak çalışamaya hazırım…” dedi.

Halil Karahan’ın Yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Başar Bıyıklı, Cihan Özarslan,Eray Karabağlı, Tayyar Gündoğan, Levent Bıçakçı, Nurgül Tarım, Nevin Seda Dıngıl, Mehmet Kocabıyık, İbrahim Apak, Semra Yıldırım, Halil Eser, Ece Yiğit, Engin Başol, Deniz Zor…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.